zaterdag 13 februari 2016

Happy Saturday

Hey girls vandaag ben ik weer lekker aan het knallen in mijn zwarte Tante Betsy polkadotjurk gecombineerd met knaloranje top, legging en vestje. 
Oranje is naast rood en roze mijn lievelingskleur. Er komt in de lente/zomercollectie ook een jurkje met oranje, die is voor mij :D hihihi. 


Ik heb me deze winter zitten te bedenken of ik deze jurk toch niet zou verkopen, want ik heb hem al die tijd niet gedragen...heb ook zoveel leuke vrolijke jurkjes...maar met oranje gecombineerd word ik toch wel heel blij van deze jurk.
 

Vriendin Pascalle nam mijn XL van me over, zij is er ook helemaal happy mee. Ze heeft graag de jurkjes over de knie...
Ik had de L van Patricia kunnen overnemen :). Dus zo zijn we allemaal blij. 


Woensdag heette mijn blogpost; 'I'm gonna kiss you all over Wednesday' en ik heb me de afgelopen dagen helemaal suf gezoend en geschreven, wel 50 kaartjes verstuurde ik met de 'niet plakken, maar smakken' actie. 
Vandaag kreeg ik ook valentijnkaartjes :). 
Helmi, Es (en Oscar), Dinah, Tinie, Christel, Esther en Pippa, Lien, Nana en Joke bedankt voor jullie lieve en leuke valentijnskaartjes. Het is bijna alsof je jarig bent :D. Wat een feestje!


Ik heb vandaag nog een sneakpeak van inzendingen, vandaag is de laatste dag dat je een Tante Betsy foto kunt insturen om een kans te maken op de Tante Betsy kadobon twv €50. 

Lots of love from Susan