zondag 21 februari 2016

Getting ready for a party Sunday


Hey girls ik wilde eigenlijk een negenluik gaan maken van jullie foto inzendingen, maar het wordt tijd dat ik me ga klaarmaken om naar een feestje te gaan van mijn broer. 
Hij was afgelopen vrijdag jarig en is 50 geworden, vandaag houdt hij zijn verjaardag samen met een heleboel vrienden. En manlief en ik zijn ook uitgenodigd, enkele van zijn oude vrienden ken ik ook. 


Ik heb besloten om vandaag mijn Tika Black aan te doen met mijn rode Sendra laarzen. 
Vroeger toen ik op stap ging met hem en zijn vrienden droeg ik ook wel vaker zwart. En ik besloot om ook een niet te opvallende Tante Betsy jurk aan te doen, ik hoef namelijk niet in het middelpunt te staan. 
Die opvallende jurk bewaar ik wel voor het jurkjesfestijn komende zaterdag ;). Daar zal ik niet de enige zijn die een opvallende jurk aan heeft. 


Ik ga eens kijken of ik wat collages kan maken van nog wat oude foto's, kunnen jullie mee genieten hihihi. Hierboven een foto van zijn verjaardagsfeestje toen hij 18 is geworden, valt me opeens op dat ik dan wel zwart draag, maar ook een knalroze vest. Dit was in de new wave tijd in de eighties en ja girls ik ben ook al 48 jaar voor het geval jullie je dat beginnen af te vragen ;). 


Ik heb een collage gemaakt van foto's waar we met ons tweetjes op staan, een aantal uit de oude doos, bovenin peuterschool, onderin op ons paardje met wieltjes, in het bos in het zwart, mijn voorliefde voor laarzen is daar geboren met mijn vaders oude legerkistjes en voor onze mini :). 
In het midden een foto van vorig jaar voordat ik Tante Betsy ontdekte, op een schoolreünie in een Desigual jurk en ernaast een foto uit 2005 bij mijn broer in de tuin. We schelen ons anderhalf jaar, voor mij dan geen Sarah maar Tante Betsy! :D. 

Lots of love from Susan