donderdag 11 februari 2016

A few days left on Thursday

Hey girls de leuke foto inzendingen stromen binnen op mijn emailadres 365happytantebetsydresses(apestaartje)gmail.com, oh zo leuk wat iedereen ervan maakt. 
Iedereen uniek op haar eigen manier, ik geniet ervan stuk voor stuk. 
Jullie krijgen weer een sneakpeak, niet dat jullie er veel van kunnen zien, maar je eigen inzending zul je wel herkennen hihihi. Oh ik geloof dat ik er nog eentje vergeten ben...komt er aan lieverd ;)...een andere keer...


Ook de aanmeldingen stromen nog binnen zag ik, leuk! Leuk dat jullie mee doen!
Morgen ga ik de lijst bijwerken...effe checken van wie ik nog een foto krijg of een aanmelding. 
Wil je mee doen met deze leuke winactie, laat dan een reactie onder de blogpost van de winactie achter http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/01/tante-betsy-saturday-give-away.html
Essebes doe jij dat ook nog even, zo leuk dat je toch mee doet :). 
En girls als je nog geen foto hebt ingestuurd, doe dat alsnog even...je hebt tot zondag de tijd!
Mijn emailadres staat hieronder in de afbeelding en helemaal bovenaan in deze blogpost. 


En girls natuurlijk kan er maar een winnaar zijn, maar bedenk dat jullie kansen veel hoger liggen als dat je mee doet bij een winactie op Tante Betsy haar Facebook pagina, daar doen duizenden mee. 
Oh ja ben je nu niet uit Nederland, dan mag je toch mee doen hoor, je maakt namelijk kans op een kadobon die te besteden is in Tante Betsy haar webshop en Tante Betsy verstuurd wereldwijd. 
En geloof me er komt een supergave lente/zomer collectie aan, Tante Betsy heeft echt geweldige jurkjes, rokjes, tops en vestjes ontworpen...heerlijke vrolijke kleurige printjes maar ook effen kleuren. 
Hopelijk kan ik jullie snel vertellen wanneer die komt, hij is nog niet binnen dat weet ik dan wel weer ;). 
Vandaag kocht ik toch nog een jurkje van de 2015 zomercollectie, ik heb die print al, maar dit is een model dat me denkelijk mooier zal staan, met een wijdere hals.

Lots of love from Susan