dinsdag 5 januari 2016

Don't forget about the Give Away Tuesday

Hey girls waar ga ik het vandaag met jullie over hebben?! Weet je wat voor het geval jullie het gemist hebben...ik heb een winactie...ga snel kijken http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2015/12/tante-betsy-give-away-wednesday.html
Jaaaa er doen al heel wat dames mee en oh ik heb al leuke foto's in mijn mail gehad...zou ze het liefst nu al willen delen, maar ik wacht nog even en ook jullie moeten toch nog geduld hebben hihihi. 
Dus een collage met foto's/fotocollages van de vorige kadobon winactie die gewonnen werd door Myran voor vriendin Karin...Karin heb je inmiddels al een leuke jurk/rok of vestje gescoord?


Heb je wel al laten weten dat je mee doet, vergeet dan niet voor morgenmiddernacht de foto in te sturen. De meeste dames hebben vandaag hun Tante Betsy sale jurkjes binnen gekregen...dus die kunnen vanavond en morgen overdag nog even aan de slag. Lieverds ga niet stressen, de foto is niet de beslissende stem, maar dat je mee doet. 
Maar de foto is wel een verplichting om mee te kunnen doen, dit meer om dames uit te sluiten die alleen maar aan winacties mee doen om 'iets' te kunnen winnen. 


Je kunt nog snel een extra kans krijgen door de foto van de actie te delen op Facebook, Instagram (laat me weten wat je accountnaam is en voeg de tag #tantebetsygiveawaywednesday er aan toe en @365happytantebetsydresses). Delen op Facebook, graag openbaar (anders kan ik het niet checken) en deel de foto die op mijn Facebook pagina staat. https://www.facebook.com/365daysofhappytantebetsydresses/photos/pb.540853486063970.-2207520000.1452016394./570166483132670/?type=3


Zo girls ik ga er weer vandoor, vandaag heb ik Dress Anita aan en omdat ik gelezen had dat Patricia zich aan het bedenken was over Dress Trixie die dezelfde print heeft. Ik heb hem zaterdag gedeeld, dress Trixie http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2016/01/my-ootd-saturday.html
Vandaag even gekeken en er is best een flink verschil in lengte, ik weet dat Patricia ze graag lang heeft...en daarom dress Ollie heeft gekocht...Dress Anita is dus even lang!

Lots of love from Susan