vrijdag 25 december 2015

Thankful Christmas Friday

Hey girls vandaag is het Thankful Christmas Friday en wil ik jullie allemaal bedanken om me te volgen op blogger en bloglovin, om mijn pagina te liken op Facebook, om me te volgen via Instagram, dankzij jullie allemaal kan ik hier een gezellig blog van maken. 


Want het zou toch pretty boring zijn als jullie iedere dag alleen maar foto's van mij zouden zien langskomen ;). 
Dankzij al jullie leuke, grappige en lieve Selfies en OOTD (Outfit Of The Day) foto's is het leuk om hier op bezoek te komen. 
Is het fijn als je een bepaalde jurk uit de huidige collectie of een oudere collectie leuk vind en zou willen weten hoe die staat, dat je dan hier een kijkje kunt komen nemen. 
Dankjewel dat jullie allemaal zo enthousiast zijn en er een happy place van maken, want 'happiness in a dress' is de slogan van Tante Betsy. 


Natuurlijk kun je ook heel happy worden van een leuk vestje van Tante Betsy of een rokje. Ze dragen allemaal vrolijkheid uit. De ene draagt wat meer sobere kleurtjes bij haar jurk of rokje en hoeft niet zo nodig te knallen. Sommige kiezen ook bewust voor een effen zippie jurkje, het gaat er om dat we allemaal doen waar we ons lekker bij voelen en dat je lekker jezelf bent. En sommigen knallen net als ik van het scherm af ;). 


Soms helpen de foto's hier om uit je comfortzone te stappen en wel eens zo'n kleurige panty of legging aan je benen te hebben, omdat je hier gezien hebt dat dat toch heel leuk staat bij je jurk of rokje. 
Of uit je comfortzone te stappen en 'okay' te zeggen als ik weer eens op Instagram een mooie foto van je vind en vraag of ik die mag delen. 
Soms helpt het als ik zo'n winactie heb waar de voorwaarde een Tante Betsy outfit foto is, om aan de slag te gaan met selfies en je foto op het wereldwijdeweb te laten delen. 


Thanks girls voor jullie bijdragen, thanks girls voor jullie enthousiasme, dankjewel voor jullie lieve en leuke reacties hier op het blog, maar ook op mijn Facebook pagina en Instagram profiel. 
En last but not least THANKS aan Tante Betsy die zorgt dat wij allemaal zo vrolijk van haar jurkjes, rokjes en vestjes worden die ons bijzonder goed staan :). Dikke dankjewel knuffels!

Lots of love from Susan

Ps in het negenluik, Susan (ik), Dinah haar kerstboompje, kerstelfje Sandra, jurkjes zusjes Anneleen en Anique, een Facebookafbeelding van Tante Betsy, Firewoman Neeltje, Patricia haar kleurige benen, curlycreative, frdalsen haar kleurige benen.