donderdag 24 december 2015

Tante Betsy Christmas Outfit Thursday


Hey girls vandaag een extra vroege blogpost, ik heb nog een en ander te doen, wat poetsen, salade maken voor bij de quiches en kadootjes inpakken. 
Nu ik even op mijn kont zit sinds ik vanmorgen kerstonbijt op het werk had, neem ik even tijd om een blogpost te delen. Daar ben ik wel een uurtje mee zoet ;). 


Een goed oplettende kijker, vaste volgster, zal zien dat er wat nieuws aan mijn kerstoutfit is. Jaaaa ik deed me rode cowboylaarzen van Sendra kado. En onder het mom van een vrouw kan nooit genoeg laarzen hebben is er nóg een heel paar gave laarzen onderweg, groene Sendra laarzen :). 
Ik heb wel als een gek twee jurkjes verkocht om mijn rekening recht te trekken ;). 


Vandaag kwam nog leuke kerstpost aan, ik wilde jullie eergisteren wat tips geven waar te shoppen, er zijn namelijk al wat stenen winkels die sale hebben en die Tante Betsy jurkjes verkopen...ik google'de op Tante Betsy sale...
En tsja toen zag ik toch bij 'Holy Cow' een doorknoopjurk die ik sinds de zomer op mijn verlanglijstje heb staan met een fikse korting. Dus hupsakee in mijn winkelwagentje gegooid en naar de kassa gerend (figuurlijk dan ;)). 
Op de Tante Betsy reclamefoto ziet hij wat lichter in kleur uit, maar hij is mooiii en lekker met allemaal knalkleurtjes. Love it! En ook de leuke kaart en het lieve kadootje dat in de envelop zat, oh wat een feestje! Ik mag wel nog aan de slag om de jurk dicht te naaien, maar dat heb ik met mijn andere vier doorknoopjurkjes ook gedaan (ze zijn vanaf de huidige collectie weer dichtgenaaid ;)).
Holy Cow heeft op dit moment geen Tante Betsy jurkjes enzo meer in de webshop staan, maar je kunt wel life gaan shoppen in de stenen winkel http://www.holycowshop.nl/ in Deventer. 


Allright girls, ik ga er vandoor! Hele fijne feestdagen gewenst!
Als je je Tante Betsy jurkje/rokje/vestje aan hebt...maak dan een selfie of laat een foto van je Tante Betsy outfit maken...dan ben je voorbereid voor de aankomende Tante Betsy kadobon winactie, die start na de feestdagen (ik ben er nog niet aan toegekomen om de kadobon bij Tante Betsy te kopen, dus nog even geduld!). 

Lots of love from Susan