maandag 7 december 2015

Ollie Blue Monday


Hey girls vandaag heb ik rustig aan gedaan, na een nacht met weinig slaap. 
Uiteindelijk vrij laat uit bed en nog niet nagedacht over welke jurk ik zou gaan aandoen vandaag, kreeg ik een leuk mailtje van Sandra over haar Ollie Blue jurk en over de bestelde Apollo panty, met foto's :). 


Dit is wat ze schreef ; Jaaa! Perfect roze, die Apollo! Mooi bij Ollie.
Ben blij met de XXL trouwens. Valt niet te ruim. Met lange benen en flinke bovenbenen perfect. En lekker zacht. Levering liet wat op zich wachten, maar dat mocht de pret niet drukken. 


Nu dacht ik met mijn duffe kop dat ze het had over de Ollie blue jurk en dacht toch echt dat ze een XXL besteld had om de lengte, terwijl ze normaal een L draagt. 
Oh so blonde...nee ze had het over de Apollo panty die ze bestelde bij Sokken-online.nl mijn sponsor ;). 
Fijn om te horen dat de bestelling, ook al duurde de levering wat langer, naar wens is. 


Ik heb zelf gekozen voor de L/XL panty van Apollo, ik knip namelijk de naad eraf en maak er een legging van. 
Nu ben ik toch ook wel stiekem benieuwd naar de ervaringen van Patricia, Nana en Neeltje (en eventuele andere girls), die bestelden naar aanleiding van mijn blogpost http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2015/11/thankful-tuesday_24.html ook panty's. 
Laten jullie even hier een berichtje achter, altijd fijn voor de andere dames om jullie mening te horen. 


Vandaag besloot ik dus ook mijn Dress Ollie Blue aan te doen, ik had behoefte aan roze en deze mooie kobaltblauwe jurk met roze details vind ik gewoon een feestje om te dragen. 


Weet je nog dat ik gisteren vroeg of jullie geen behoefte hadden aan weer een give away?!
Nou vannacht toen ik wakker lag kwam ik een super winactie tegen bij Fijne Webadresjes, die een winactie hebben samen met Love, Peace & Joy. De laatste verkoopt ook Tante Betsy jurkjes en ze geven een jurkje/rok weg.  
Oh wat grappig ik lees nu net dat Ellen, de eigenaresse...van Love Peace & Joy ook dezelfde is als Ellen van Fijne webadresjes. Ga vooral eens kijken http://www.lovepeacejoy.nl/
Op deze link lees je er meer over de winactie http://www.fijnewebadresjes.nl/winactie-love-peace-joy-tante-betsy/



En vanmorgen of was het al vanmiddag (ik was nog niet lang wakker) kwam ik een andere te gekke winactie tegen van Boeties.nl op Facebook http://www.facebook.com/boeties.nl (en op Instagram) waar je kans kunt maken op een paar cowboy laarzen. 
Oh wat een heerlijke acties en ook al zou ik dolgraag willen winnen, ik deel ze met liefde met jullie zodat jullie ook een kans maken. Succes girls!

Lots of love from Susan