donderdag 17 december 2015

Happy Christmas Tree Dress Thursday


Hey girls vandaag ging ik weer aan het werk, na een weekje ziek thuis te zijn geweest. 
En natuurlijk ging ik even op de foto met de Christmas tree dress en natuurlijk had ik daar speciaal mijn 'Love the Forrest Black' jurk aangedaan. 
Mijn collega's hebben tijdens mijn afwezigheid de kerstboom paspop afgemaakt en versierd. Ik heb er ook aan mee gewerkt, ik mocht het corset naaien :). 
Vandaag weer mijn Hip Pocket van Urban Hippies aangedaan, reuze handig om mijn telefoon en zakdoekjes toch bij de hand te hebben. 


Leuk girls dat jullie mee doen met de Sokken-online Winactie oftewel de Colourful Legs Winactie. 
Meer kansen om te winnen deze keer, ik mag namelijk 3 keer 3 Apollo panty's weggeven, dus drie verschillende dames happy maken, yeahh! 
Je hoeft nog niet te beslissen welke kleur je precies wilt, maar ik kan me voorstellen dat Jack en Jenny van Sokken-online het leuk vinden om te zien wat populair is. 


En deze keer is er geen verplichting om een foto te moeten maken, máár een Tante Betsy Colourful Legs foto levert wel een extra kans op ;). 
En je maakt mij er happy mee :D. Edith stuurde deze foto in, thanks girl!
Leuke Tante Betsy foto's kan ik altijd gebruiken om hier te delen. 
Vandaag heb ik zelf de Petrol Apollo panty aan, past mooi bij de jurk én ik heb er vanmorgen meteen een legging van gemaakt en de naad bij de tenen afgeknipt :). 
En Wendy ze hebben bij Sokken-online.nl ook leggings in leuke kleurtjes! 


Oh ja ik ben vandaag ook even gaan kijken naar het allereerste bankkussen in de zitruimte verderop in de gang, wat gemaakt werd op onze afdeling. Love it, gemaakt met zwarte jeansbroeken en oh die kussens van theedoeken, geweldig!

Lots of love from Susan