dinsdag 22 december 2015

Creative Tante Betsy Girls Tuesday

Hey girls vandaag was ik weer eens creatief op het werk, ik snee de laatste lapjes voor de lappendeken met de rolsnijder en heb erna een patroon gelegd. 
Ik vroeg een collega een foto van mij te maken met alle 99 lapjes. 


Maar ik ben natuurlijk niet de enige Tante Betsy fan die creatief is. Dinah mailde me dat ze reclame voor me had gemaakt op haar blog. Ze kocht bij Tante Betsy het rokje 'Love the Forrest Mint'. 
En maakte een leuke kerstboom hanger voor erbij, om de bovenkant van haar kerstoutfit wat op te fleuren. http://dinahcreatief.blogspot.nl/2015/12/kerstboompje-hanger.html


Nu mogen jullie binnenkort ook creatief aan de slag voor de komende Tante Betsy Kadobon Winactie ;). Nee je hoeft niet te gaan naaien of knutselen hoor, maar creatief zijn met een leuke foto maken of laten maken in je Tante Betsy outfit. 
De Tante Betsy wannabee's mogen natuurlijk ook mee doen, die mogen creatief gaan zijn met afbeeldingen of wie weet ga je wel shoppen in de kerstvakantie en pas je een paar Tante Betsy jurkjes in een van de winkels die Tante Betsy jurkjes verkopen. 


Ik deel nog even twee foto's van dames die mee doen aan de Colourful Legs Winactie van sponsor Sokken-online. Patricia in haar Ollie Green, heerlijk in het roze en Mirjam in een fleurige outfit, is een jurkje van een oudere collectie, mierzoete happening schreef ze erbij. Ik maakte er een collage van (ze stuurde twee foto's in ;)). 


Morgen is de laatste dag, maar eigenlijk wil ik al op tijd lootjes gaan trekken en wie weet kunnen de gewonnen panty's dan nog op de post. 
Ik mag 3 dames happy gaan maken, ieder mag 3 panty's uitzoeken. Zorg dat ik je gegevens heb zodat ik ook contact met je kan opnemen of meteen kan doorgeven aan Sokken-online.nl



Oops helemaal vergeten de kortingsactie van sponsor Urban Hippies te delen, 20% korting op alles...dus ook op de Hip Pockets! Ik ben er zo blij mee, ze zijn super handig bij een jurk! Zo heb je toch wat klein spul bij de hand. De korting geldt alleen vanavond nog (t/m dinsdag 22 december) dus wees er heel snel bij! http://www.urbanhippies.nl/

Lots of love from Susan