woensdag 16 december 2015

Colourful Legs Wednesday

Ja girls ik ga er even een andere winactie tussendoor gooien, ik mag van Sokken-online.nl mijn sponsor 3 maal 3 Apollo panty's weg geven! 
Ik mag 3 dames blij gaan maken met die heerlijke zachte mooie kleurrijke 60 denier panty's :). https://www.sokken-online.nl/dames/panty/apollo-panty-uni.html 
Yeah is dat niet leuk?!


Het is eigenlijk ook dankzij jullie dat deze winactie mogelijk is, thanks girls!
Jullie hebben van die mooie panty's, leggings en wie weet ook wel beenwarmers besteld bij Sokken-online naar aanleiding van mijn Thankful Tuesday blogpost enkele weken geleden, http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2015/11/thankful-tuesday_24.html .


Die blogpost was op 24 november, ik startte dit Tante Betsy blog op 24 september en het lijkt me leuk om de drie winnaressen bekend te maken op 24 december.
*Dat betekent dat je een weekje de tijd hebt om je hier aan te melden. 
*Deze Colourful Legs Winactie is alleen voor Nederlandse adressen. 
*Laat hieronder in je reactie weten of je mee doet, ga eens kijken, klik op de link van Sokken-online bovenaan in deze blogpost, welke kleuren je zou kiezen van de Apollo panty en vermeld die hier. 
*Stuur me een mailtje met je adres, dan kan ik die meteen doorsluizen naar Sokken-online als de winnaars bekend zijn, ik zal er verder geen gebruik/misbruik van maken. 
*Je krijgt een extra winkans als je mij een Tante Betsy Colourful Legs foto stuurt.
*Heb je Facebook of Instagram, ga Sokken-online https://www.facebook.com/SokkenOnline dan even volgen. 
*Laat in je reactie ook nog even weten hoe je mij volgt, Blogger/Bloglovin, Facebook - Instagram.  
*Delen van deze actie via je blog/Facebook/Instagram mag, graag zelfs en levert je een extra kans op, vermeld het even. 


Die Tante Betsy Colourful Legs foto of fotocollage opsturen naar mijn emailadres 365happytantebetsydresses@gmail.com hoeft dus niet, maar ik zou het wel heel leuk vinden...het was zo'n feestje om al jullie leuke inzendingen te ontvangen bij de vorige winactie :). 
Ik verheug me er in ieder geval op!

Succes girls! Lots of love from Susan