maandag 21 december 2015

Blue Monday

Hey girls daar ben ik weer eens met een Blue Monday blogpost. 
Vandaag weer een blauw Tante Betsy jurkje aan en ik voel me helemaal niet blue hoor.
Ik heb lekker kunnen uitslapen dus lekker uitgerust de dag begonnen. 
Vandaag had ik me voorgenomen om in ieder geval wat kerstpost de deur uit te doen en dat is me vrij goed gelukt. Ik heb nog wel wat kerstengeltjes te versturen...maar morgen is weer een dag. 


Ik heb ook lekker in de tuin gewerkt, wat bladeren opgeveegd en wat bloempotten onder het afdak van ons terras gezet. Nooit gedacht dat ik dit nog in alle rust kon doen zo vlak voor de feestdagen, normaal is het toch echt wel kouder weer. 
Net eens even een fotoprogramma/app op mijn iPhone gebruikt om de foto's wat leuker uit te laten zien, de wintertijd is niet de makkelijkste tijd om mooie foto's te maken. 
Zien jullie dat ik nieuwe laarsjes aan heb, ja weer roze, overgenomen van Janine van de jurkjes Facebook groep. Ik ben er happy mee!


Ik heb goed nieuws, dress Tree Mint is verkocht! Dus ik kan heel snel een winactie starten waar jullie kans kunnen maken om een mooie kadobon te winnen te besteden bij Tante Betsy haar webshop.
Een Tante Betsy foto zal weer tot de voorwaarden behoren. Ik verheug me erop!
Oh wat ziet mijn oog, een Facebook winactie voor ditzelfde jurkje bij 38 dresses! https://www.facebook.com/38DressesAndASuit ga heel snel kijken, woensdagmiddag wordt de winnares bekend gemaakt!


Maar eerst even de Colourful Legs winactie afsluiten aanstaande donderdag! Als je mee doet zorg dat ik je gegevens heb, stuur ze per mail naar mijn emailadres. 
In de afbeelding hierboven nog eens de voorwaarden (klik op de afbeelding om hem te vergroten).

Lots of love from Susan