dinsdag 24 november 2015

Thankful Tuesday

Hey girls vandaag is het weer dankbare dinsdag, ik heb al vaker een blogpost gemaakt met die titel, maar dan op mijn 365 dagen creatief blog. 
Er is altijd veel om dankbaar voor te zijn, mijn fijne werk, blij met manlief en met dochterlief, dankbaar voor al die lieve mensen om me heen...dankbaar voor al die geweldige Tante Betsy jurkjes...


Vandaag werd ik verwend met een grote doos van Sokken-online, gevuld met Apollo panty's in bijna alle kleuren van de regenboog hihi. 
Op mijn creatieve blog werd al vaker gevraagd waar ik mijn vrolijke leggings/panty's vandaan had. Soms wist ik het nog wel, uit een winkel in Duitsland, maar soms ook niet. Maar Petra, een mede Tante Betsy liefhebster, tipte me al eerder over Sokken-online.nl en dus gaf ik dat ook door. 


Een tijdje geleden wilde ik toch eindelijk eens een leuke groene legging en keek ik bij Sokken-online, ik bestelde een Apollo panty (€3,95) en nog eentje en nog een paar capri leggings. 
Nu zag ik dat andere jurkjes merken deze panty's ook verkopen en heb ik Jack en Jenny gevraagd of ze me wilden sponsoren, zodat ze ook de Tante Betsy dames kunnen bereiken. En omdat ik inmiddels tegen iedereen vertel waar ze van die vrolijke panty's/leggings kunnen kopen. 


Dankbaar voor al die fijne panty's die ik vandaag kreeg (60 denier), waar ik leggings van maak ;). Ik knip altijd het naadje eraf en zo heb ik een legging. Ik draag toch altijd cowboy laarzen en ze blijven heel mooi en het rafelt ook niet. 
Maar ze hebben ook kleurrijke leggings hoor!
Ik kreeg er ook twee, lekker dik 200 denier!, daar heb ik nog geen ervaring mee, maar ga ik zekers binnenkort hier delen. 


Okay girls, jullie begrijpen dat dit in feite een gesponsorde blogpost is, maar ook hierin geldt dat ik lekker mijn ding doe en ben wie ik ben. 
Er staat een banner (rechts in de webversie) van Sokken-online, maar ook van een andere sponsor (binnenkort meer erover ;)) én van Tante Betsy :). Klikken jullie daar als je wilt gaan shoppen, levert wellicht nog meer leuke winacties op!
Ik heb tevens vandaag de webversie van het blog aangepast, wat vinden jullie ervan?


Denken jullie er nog aan om je foto's voor de Tante Betsy Winactie in te sturen naar mijn mailadres ?! Zonder foto doe je niet mee...ja ik moet streng zijn, morgen is jullie allerlaatste kans. 
Ook als je je nog niet hebt aangemeld, gewoon doen, niet twijfelen! Hier lees je de voorwaarden nog eens en kun je je reactie achterlaten;

Lots of love from Susan