Sponsor/Review?


Hallo geïnteresseerde sponsors

Ben je een ondernemer en heb je een leuk product/item dat bij mijn Tante Betsy blog en mijn Tante Betsy jurkjes past?
En natuurlijk ook bij de andere Tante Betsy girls die mijn blog enthousiast volgen ;).

Zou je het leuk vinden dat ik er een review over doe in een blogpost (op mijn eigen manier).
Dan kun je me altijd e-mailen met je voorstel;
365happytantebetsydresses@gmail.com is het emailadres waarop je me kunt bereiken


Ik heb inmiddels diverse sponsors die regelmatig vermeld worden in mijn blogposts en/of een banner hebben aan de rechterzijde van mijn blog oa Tante Betsy, Sokken-online.nl, Urban Hippies, De Kunstboer, ZOO Adventure en Bandelettes.


Ook doe ik product reviews ( Bandelettes, RJBodywear en Vevina), natuurlijk wel alleen wat ik vind passen bij mijn Tante Betsy blog en bij mij en mijn volgsters.


Wat cijfers:

Op mijn Facebook pagina 995 likes/volgers, dit aantal groeit wekelijks doordat andere Tante Betsy girls mijn Facebook pagina en Tante Betsy blog ontdekken.
Daarnaast heb ik ook een Instagram account @365happytantebetsydresses waar ik ook dagelijks mijn blogposts deel en 488 volgers heb (dd 4 januari 2017).

Google Analytics
Ik heb inmiddels maandelijks zo'n 17424 pagina weergaven, 6412 sessies, 2453 gebruikers volgens Google Analytics (dd 4 januari 2017)


Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel veel verstand van al die google analytics cijfers heb, maar wat ik wel weet is dat veel dames (Tante Betsy girls door mij genoemd) blij worden van mijn gezellige blogposts.
Als ze mijn blog eenmaal ontdekt hebben komen ze regelmatig terug om mee te lezen en mee te kijken naar de Tante Betsy foto's die ik hier deel.
Ze zijn blij met de oplossingen die ik aandraag voor bijvoorbeeld schurende bovenbenen.
Ze worden vrolijk van zo'n vrolijke hip pocket voor bij hun jurken.
Ze zijn op zoek naar een leuke gekleurde legging/panty voor bij de Tante Betsy jurkjes en rokjes.
Wij vrouwen kunnen altijd een paar leuke laarzen, schoenen, sneakers gebruiken voor onder onze outfits. Voor zo'n sponsoring sta ik altijd open ;).
Een mooie vrolijke tas daar kunnen wij vrouwen natuurlijk ook nooit genoeg van hebben.


Lots of love from Susan

Mijn Sponsors:
 
 
  

1 opmerking:

  1. Met betrekking tot de schurende dijen in de zomer waar je nu vevina en bandelettes hebt gereviewd zou ik zeker ook een keer de http://www.sarahssweeties.nl/Sweeties-c-249.html testen. Ik wil ook wel een review schrijven. Ik heb er 2 en heb ze de hele zomer gedragen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor naam/url kun je je naam opgeven, maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Ook een Tante Betsy girl worden? Stuur dan je Tante Betsy foto naar 365happytantebetsydresses@gmail.com
De andere Tante Betsy girls of wannabee's zullen je dankbaar zijn :).