woensdag 31 januari 2018

I will keep you posted


Hey girls ik zie en lees op enkele plekken dat de Tante Betsy SS2018 zomercollectie onderweg is naar de winkels. 
Maar dat is nog niet daadwerkelijk het geval, de zomercollectie is inmiddels wel in het land en in het magazijn bij Tante Betsy en zal van daar uit naar de vele Tante Betsy verkooppunten uitgeleverd worden. 



De uitlevering aan de Tante Betsy verkooppunten gaat nog niet deze week zijn en onder voorbehoud zal het eind volgende week aan komen bij de vele verkooppunten. 
Ik had deze week een update van mijn Tante Betsy shops lijst willen plaatsen, maar dat gaat me echt niet lukken met de vele afspraken die ik heb.
Er komen namelijk 18 Tante Betsy verkooppunten bij, maar er gaan ook weer 7 Tante Betsy verkooppunten van mijn lijst af na de update.



De verkooppunten die stoppen met het verkopen van Tante Betsy zal ik hier alvast vermelden, vooral ook wel handig zodat je weet dat die winkels geen nieuwe collectie meer gaan verkopen met ingang van de zomercollectie. Wie weet hebben ze wel nog wintercollectie in de sale hangen.

Art Den Bosch (Noord Brabant) zal met ingang van de Tante Betsy SS2018 zomercollectie geen Tante Betsy meer verkopen. De andere Art winkels verkopen wel nog Tante Betsy in hun winkels.
Bibliss Gouda (Zuid Holland) is ook een winkel die geen Tante Betsy meer heeft ingekocht. Bibliss te Dordrecht blijft wel gewoon Tante Betsy verkopen!
Buitengewoon Mooi te Kollum (Friesland) stopt ook met het verkopen van Tante Betsy.
Imagio te Amsterdam (Noord Holland) blijkt ook geen nieuwe collectie van Tante Betsy te hebben ingekocht.
Lady Colors te Almere (Flevoland), het enige verkooppunt in Flevoland stopt ook met Tante Betsy.
Le Sjalerie te Sliedrecht (Zuid Holland) heeft miv SS2018 ook geen Tante Betsy meer te koop, wellicht wel nog in de sale.
Tante Betsy webshop Miss Vintage is gestopt, de website is offline ivm overname lees ik nu.
Mary van Miss Vintage gaat zich nu fulltime bezig houden met haar paarden en ik wens haar heel veel plezier bij het volgen van haar passie. Dankjewel nog voor de leuke samenwerking en de gave winactie die ik mocht doen.



Ik zal zorgen dat ik die update begin volgende week wel post (en als het kan toch nog eerder en voor het weekend) zodat jullie uitstapjes naar zo'n leuke stenen winkel kunnen gaan plannen. 
En natuurlijk zijn er ook een heel aantal verkooppunten die ook een webshop hebben. Dus kun je daar ook je slag gaan slaan.
Onder de namen van alle winkels in mijn Tante Betsy shops lijst vind je ook vaker een link naar hun webshop.
Daarnaast vind je onder provincie Limburg alle webshops vermeld die alleen webshop zijn.



Dé Tante Betsy webshop zal op een later moment volgen, de Store Locator zal daar binnenkort ook vast aangepast worden. 
Ik zal proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levering aan de Tante Betsy verkooppunten
En natuurlijk ook als het bij Tante Betsy in de webshop staat (Tante geeft altijd de eerste verkoop aan de winkels).
De webpagina nu al verversen heeft geen enkele zin. Aldaar shoppen in de sale natuurlijk wel ;). 



Lots of love from Susan

dinsdag 30 januari 2018

Embrace yourself


Hey girls als jullie me al wat langer volgen, hebben jullie me vast al een beetje leren kennen en weten jullie dat ik Miss Positive herself ben. 
Ik huppel en stuiter enthousiast door het leven in mijn vrolijke Tante Betsy jurkjes. En probeer alles van de zonnige kant te bekijken. 


Als ik in de spiegel kijk zie ik alleen positieve eigenschappen en zie ik mijn pluspunten. 
Waar andere vrouwen wel eens last van hebben dat ze hun minpunten zien, daar heb ik nog nooit last van gehad. Ik zal mezelf nooit minder inschatten als een ander. Ik vind mezelf mooi en een lekker ding :p.


Maar gisteren toen ik voor het allereerst naar de fysio ging hier in de buurt, moest ik me uitkleden en stond ik daar in mijn rode RJ Bodywear onderbroek en rode Hunkemoller bh in zo'n megagrote 
spiegel te kijken naar mezelf.
Die mevrouw die ik zag, die vond ik er toch niet op haar best uitzien. Ze was wat dik geworden en ik vond haar ook wat oud uit zien. 


Gelukkig heb ik daar thuis nooit last van, we hebben zo'n spiegel met een gele gloed. Daar zie je zonniger in uit whahaha en ik doe vrij snel een vrolijke jurk aan en die zijn alsof ze voor mij op maat gemaakt zijn. 
Ik hoop dat als jij thuis in je spiegel kijkt een mooie vrouw ziet staan met al haar pluspunten. 
Bij de fysiotherapeut met veel licht is soms even een ander verhaal ;). 


Vandaag draag ik Dress Mollie Grafisch Black en samen met mijn Dr. Martens laarzen een stoere look. Ik was al vroeg wakker en meerdere afspraken op een dag is me toch teveel. 
Vanmiddag had ik wel een hele fijne afspraak die me goed heeft gedaan. Ik ben even samen met dochterlief in het bos gaan wandelen en hebben gezellig gepraat. 
Vanochtend een afspraak in het kader van de start van mijn revalidatie traject een intake met de psycholoog. 
En vanmiddag een afspraak bij de praktijkondersteuner ivm mijn te hoge bloeddruk, hij was nog steeds niet helemaal in orde. 



Maar als ik eerlijk met mezelf ben, ben ik nog steeds niet in orde. Ik ben wel al weer 2 x 2 uurtjes aan het werk en het lekker creatief bezig zijn doet me goed. Maar nu met de afspraken in het kader van revalidatie erbij is toch wat veel. 
Ook merk ik dat het me soms toch wat te druk op het werk is, teveel mensen om me heen (op de donderdag is het vrij druk, 's maandags is rustiger en prettiger). 
Ik moet mijn grenzen maar heel goed gaan bewaken, want ik voel me vandaag echt niet denderend. 
En het zit me ook allemaal hoog, nu weet ik niet of dit met de volle maan te maken heeft. Maar de tranen zitten heel hoog en ik merk dat ik door al die afspraken eigenlijk overbelast ben.
Maar zo'n dag als vandaag geeft wel weer goed aan voor mezelf dat ik over mijn grenzen ga en dat het teveel is. Donderdag dit maar op mijn werk aangeven en ook maandag bij de bedrijfsarts.
No worries girls ik ga nog beter op mezelf letten en wat liever voor mezelf zijn. Let jij ook goed op jezelf en bewaak je grenzen lieverds. Knuff!
Hier beneden het kussen dat ik op mijn werk maakte van oude retro dekens. Leuk om te maken en ik ben blij en trots met het resultaat. 



Lots of love from Susan

Sorry girls deze blogpost is niet helemaal heppiedepeppie, maar ik schreef al eens een echte Embrace yourself blogpost in 2016, bijna 2 jaar geleden. 

maandag 29 januari 2018

Life is a party, dress like it!


Hey girls vanochtend werd ik geïnspireerd door een Tante Betsy girl die zich afvroeg of we allemaal ook wel zo rondlopen als we delen op onze outfit foto's in de Facebook groepen. 
Ze komt namelijk in het echte leven nooit van die vrolijk geklede dames tegen, terwijl er ondertussen wel in de buurt 3 Tante Betsy verkooppunten zijn waar ze ook andere merken vrolijke kleding verkopen. 


Natuurlijk lopen we in zo'n leuke outfit rond als we op onze foto's delen. 
Maar ik denk dat er veel 'normale' dames zijn die wel zo'n jurk kopen, maar vaak alleen dragen als er een feestje is of andere gelegenheid of in de zomer als het blote benen weer is. 
Valt je ook niet op dat je dan opeens allemaal vrolijke jurkjes in het straatbeeld ziet en normaal niet?


Ik draag iedere dag zo'n vrolijke Tante Betsy jurk en velen met mij die dagelijks een vrolijke jurk of outfit dragen. Wij maken van iedere dag een feestje en hangen zelf de slingers op, daar hebben wij geen feestje voor nodig.
En natuurlijk draag ik ook wel eens een minder uitgesproken Tante Betsy jurk.
Gisteren had ik zin om Dress Fifi Field Black te dragen, gecombineerd met mijn Dr. Martens laarzen. 
En zo zijn er natuurlijk meer dames van wie het niet zo heftig hoeft qua prints of die het leuk vinden om af te wisselen. 


Vandaag ga ik weer gekleed in Dress Tori Stripe Red 'n Blue. Ook niet zo'n uitgesproken jurk, maar met een rood Tante Betsy vestje (deze komen er weer aan bij de SS2018 zomercollectie) en een paar rode cowboylaarzen en een vrolijke ketting maak ik er toch een vrolijk geheel van à la Susan.


De zomercollectie die er binnenkort aankomt is ook weer voor ieder wat wils. 
Zoals de effen jurkjes dress Lynn, maar hetzelfde jurkje komt er ook met Circle print voor de liefhebsters. 
Ik ben zwaar verliefd op die Circle print, maar zo'n effen jurkje in die dikkere stof vind ik toch ook wel heel mooi. 



Er komen cactus jurkjes, die naar mijn idee niet zo heel uitgesproken zijn, in zwart en blauw.
Maar daar kunnen mensen in je omgeving weer heel anders over denken. Het belangrijkste is dat jij er gelukkig van wordt!
Ik zal daarom ook nooit de mening van anderen vragen, iedereen heeft zijn/haar eigen waarheid en beeld van wat zij mooi vinden. Ik volg mijn eigen mening en mijn eigen gevoel. Ik blogde er eens over in de blogpost Follow your own opinion


De paardjes jurkjes, best een uitgesproken print (ik vind hem zelf subtiel ;)). Niet alleen bestemd voor liefhebsters van paarden. Ik vind de zwarte doorknoop jurk namelijk enorm gaaf. Geweldig met die roze bies! Ik ben groot fan van doorknoopjurkjes en yess er komen meerdere dit zomerseizoen. 



En die heerlijke retro print van dress Lola Viola love it en haar zusje Lucy Viola met een hogere hals met mooie kraag is ook prachtig (binnenkort als de collectie uit is zie je daar een foto van, de kraag zou namelijk aangepast worden). 


En er komen ook nog snappie jurken aan in dezelfde print als de top die mijn naam draagt :)). Met een kleine subtiele retro print. 



En natuurlijk niet te vergeten de effen zippie jurken en hoodie vesten. En dit alles in de eerste lichting van de zomer collectie. Yihaaa! 


Hebben jullie al een wishlist van deze lichting van de zomercollectie of wacht je op een volgende lichting en heb je daar al favorieten van gezien?

Lots of love from Susan

Oops vergeet ik helemaal bekend te maken wie de jurkjes mogen overnemen die ik op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account had gezet (de opbrengst is voor een winactie). 
Dress Sporty Cherry Blossom is nog in maat S en XL bij Tante Betsy in de webshop te koop voor €54 inclusief verzenden. Alsook Dress Lemonade Navy t/m maat L voor €39,95 incl verzenden. 


Kim jij mag de Sporty Cherry Blossom maat L overnemen, Marlou jij mag de XL overnemen. 
Bij de XL deden heel veel dames mee, deze is voor €5 meer gewoon nog bij Tante Betsy te koop. 
En Anita jij mag Dress Lemonade Navy overnemen. Leuk dat er weer zo enthousiast gereageerd is. Binnenkort een leuke winactie! Nou ja winacties want er staan er nog meer in de planning!

vrijdag 26 januari 2018

Time out for Susan


Hey girls vandaag weet ik eigenlijk niet goed waarover te bloggen. Vandaag is een beetje een off-day waarin ik niet zo goed in mijn velletje zit. Ik ben dan uiteindelijk ook maar 's middags terug in mijn bed gekropen en na het kijken van wat afleveringen op Netflix van Grace & Frankie in slaap gevallen (ergens midden in een aflevering deed de wifi het niet meer en ik had geen zin om op te staan om de router te resetten ;)). 
Blijkbaar zat ik vorig jaar op dezelfde dag ook al niet lekker in mijn vel (liep toen tegen mijn burn-out aan die eigenlijk al langer speelde), daar schreef ik een paar dagen later in de blogpost Susan at ease over. 


Vanochtend ben ik naar de revalidatie arts in het ziekenhuis geweest, wel enorm vreemd hoor om zo'n 12,5 jaar na dato (eind september 2005 heb ik een young stroke gehad op 38-jarige leeftijd).
Maar destijds na de opname in het ziekenhuis geen revalidatie gehad.
Ik was destijds ook bijna niet opgenomen, had uitval links en mijn arm en been vielen gewoon omlaag, maar de neuroloog had zoiets kom over 3 weken maar terug voor een mri-scan.
Ik was te moe, maar gelukkig waren er familieleden oplettend genoeg om me de dag erna terug naar de ehbo mee te nemen en toen ben ik opgenomen. 

Deze foto hieronder van mij en manlief (ik kende hem net 6 weken, dus toen nog mijn vriendje ;)) is trouwens van de dag dat ik naar alle waarschijnlijkheid al mijn young stroke heb gehad. 
Dit was op zondag op de kermis in Weert, tijdens dat uitje werd ik bijna onwel. 
En ik liet 's avonds de deur van de Mercedes die manlief toen had wagenwijd open staan (ook wel bekend als neglect, maanden later realiseerde ik me dat ik het toen al heb gekregen). 
Uiteindelijk ben ik dinsdagochtend naar de huisarts en daarna naar neurologie gegaan samen met mijn moeder. Omdat ik die ochtend merkte dat ik met mijn been sleepte en mijn arm niet omhoog kreeg. 


Nou ja 12 jaar na dato dus en nog steeds last van onzichtbare gevolgen van mijn cva. Dat zal ook nooit meer weggaan...
Ik heb altijd gedacht dat ik 'alleen' vermoeidheidsklachten en concentratie problemen eraan had overgehouden. 
Maar tijdens de behandeling voor mijn burn-out klachten bij Phi te Heerlen had mijn psychologe toch zoiets dat er meer onzichtbare gevolgen zijn, vooral op psychologisch gebied. 
Dat gaat nu eindelijk onderzocht worden...had al een verwijzing sinds november, maar die is rechtstreeks gemaakt bij medische psychologie, dit had dus via een neuroloog of zoals nu via de revalidatie arts gedaan moeten worden.
Het zal me allemaal benieuwen wat er uit gaat komen en of ik dan toch nog een of ander revalidatie traject in ga. 


Maar vandaag dus emotioneel en niet echt lekker in mijn velletje. Terwijl ik ook dankbaar ben voor alles dat op mijn pad is gekomen. 
Vandaag een jurk aan gedaan waar ik niet echt blij van wordt, Dress Lemonade Butterfly Green.
Ik heb of zwart nodig of knalkleuren en deze groene kleur staat me wel. 
Hij maakt me niet vrolijk, maar samen met een roze Tante Betsy vestje de boel opgeleukt en mijn Tante Betsy legging Solid Cerise en niet te vergeten mijn gave aubergine Sendra laarzen van Boeties.nl een mooi geheel. 
Deze jurk gaat ondanks grote protesten van manlief (die hem wel mooi vind) na het weekend marktplaats op (ik moet hem nog eerst wassen). Ik wilde vandaag nog eens uittesten wat ik ervan vond. Deze jurk mag iemand anders blij maken die niet zo nodig hoeft te knallen ;). 


Ik heb trouwens veel reacties op de Sporty Cherry Blossom Blue in maat XL op Marktplaats die trouwens nog gewoon te koop is bij Tante Betsy in de webshop (klik) voor €54 inclusief verzenden. 
Ik draag zelf deze jurk gewoon in mijn eigen maat, maat L, en met mijn weelderige vormen moet ik me er wel inpersen, maar al dragend rekt hij vanzelf wat uit. 
Mijn afmetingen zijn 112cm bustewijdte, 98cm taillewijdte (kan inmiddels ook 100cm zijn ;)) en 114cm heupwijdte en dat alles pers ik in een maat L whahaha. 
Dat kon je ook zien op mijn Live on Facebook videofilmpje, waar ik een pas sessie deed (als je benieuwd bent naar het filmpje niet op de afbeelding hier beneden klikken, maar op de vetgedrukte tekst in deze zin ;)).


Nou lieverds ik ga er vandoor, heb een fijn weekend (in het weekend blog ik niet meer, geeft wat meer tijd voor quality time met manlief en rust voor mezelf). Dikke knuffels!
Inmiddels even van jurk veranderd, heb een 'oudje' aan in een power kleur :). De Clumpy's Plum laarzen heb ik even aangedaan voor de foto, ziet beter uit als mijn huisclogs :p. 


Lots of love from Susan

donderdag 25 januari 2018

Happy Tante Betsy surprise


Hey girls daar ben ik weer, een nieuwe dag met nieuwe kansen. 
Want wat was dat enorm balen gisterenavond onderweg naar huis van de Happy Tante Betsy Day en erachter komen dat de blogger app niet meer werkt zoals hij moet werken. 
Ik heb het gelukkig gewoon kunnen loslaten gisterenavond en ben heerlijk gaan relaxen samen met manlief die total loss was.
En heb vanmiddag pas (na mijn werk) via mijn iPad foto's toegevoegd aan de blogpost van gisteren. 
Je kunt dus even naar rechts swipen als je de mobiele versie gebruikt om de geüpdate blogpost te zien, bij de internet versie hierboven op de link klikken of helemaal naar beneden scrollen en klikken op oudere post


Vanochtend heb ik me in het nieuw gestoken. Gisteren bij die lieve Tante zag ik opeens in het rek met alle resterende AW2017 wintercollectie, nog een wishlist jurk liggen die al langere tijd niet meer in mijn maat online stond. 
Yess ik mocht hem meenemen, het is een jurk die jullie niet snel bij mij verwachten. Hij is helemaal zwart, Dress Vera LS Black
Maar met een fuchsia top eronder én Tante Betsy Legging Solid Cerise (die ik erbij kreeg :)) is het toch meer een Susan outfit. 


Die vera jurken zijn zo fijn en ik verheug me dan ook enorm op de vera jurken van de SS2018 zomercollectie. Die zitten bij de eerste lichting en komen er in die gave Circle print en in meerdere kleuren. 


En zie je die gave roze cowboylaarzen?! Daar werd ik ook nog mee verwend! Zo lieff! Daar kwamen ze zelf mee aan zetten. 
Ze weten dat ik cowboylaarzen fan ben en deze hadden ze vroeger te koop (long long time ago) en dit paar werd voor de modellen gebruikt. 
En ze passen! Helemaal happy ermee (Susan doet een vreugde dansje).
Ik heb ooit zo'n zelfde via Marktplaats kunnen scoren, maar die bleken te klein. Dus heel blij met deze :). 


Oh ja Legging Solid Cerise is me zo'n 15 cm te lang. 
Maar volgens manlief is die legging niet te lang, maar heb ik te korte pootjes whahaha (ik ben maar 1.57m). Maar ik draag de legging gewoon omgeslagen in mijn laarzen (zie je niks van ;)).


Ik kreeg ook nog een andere jurk mee, Dress Lemonade Navy (nu voor een leuke prijs in de sale bij Tante Betsy). 
Maar die staat me niet mooi, ik ben de laatste maanden toch wel een aantal kilo's bij gekomen (weeg nu 78,5 kg met 100cm taille omvang) en dan tekent zo'n effen jurk teveel af. 
Vergeet ook niet dat ik stiekem een XL'er ben die zich in een L perst ;). Vandaar dat de jurkjes bij mij met mijn kortere lengte en weelderig lijf, hetzelfde qua lengte vallen als iemand die 10 cm langer is en slanker is.


Dress Lemonade Navy (maat L) gaat dus Marktplaats op, op mijn speciale 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account, samen met Dress Sporty Cherry Blossom Blue (Maat L en maat XL). 
Die kreeg ik mee om te verloten. En dat is dan ook meteen de verrassing! Zo lief van Tante :).



Alleen nu nog een prijs bedenken wat ik voor de jurken kan vragen, ze zijn ook nog in de sale te koop in de webshop van Tante Betsy).
Want als ik ze zou verloten, hebben alleen de eLletjes er iets aan en bij de zippie ook de XL'ers. 
Vandaar dat ik ze voor een vaste prijs verkoop en verloot onder de reacties (op Marktplaats bij de advertentie reageren!). 


En van de opbrengst ga ik dan weer hier kadobonnen verloten, waar iedereen aan kan mee doen van maat XS tot maat 3XL.
Jaaa deze SS2018 collectie gaat er nu ook zijn in maat 3XL! Zo kunnen nog meer dames rondlopen in een vrolijke fleurige of stoere Tante Betsy outfit!


Lots of love from Susan

Ps het heuptasje dat ik om heb is van Urban Hippies, die wat ik heb (Polka Blossom) is er niet meer, maar wel deze Polka Charms