donderdag 30 november 2017

Tante Betsy loves Clumpy's boots


Hey girls vandaag ga ik met jullie een review delen over die gave Clumpy's laarzen, model 105, in de kleur Plum. 
Wat ben ik blij met deze prachtige laarzen, zoals jullie allemaal wel weten ben ik gek op laarzen en vooral een hoger model laars. 
Stiekem had ik graag een paar blauwe of zwarte gewild, maar wow wat ben ik blij dat ik deze gave Plum kleur kreeg. Ja je leest het goed ik heb deze gesponsord gekregen :D.


Ik was eerst bang dat ze echt paars zouden zijn (hellup ik heb geen paarse Tante Betsy jurkjes dacht ik), maar naar mijn idee gaat de kleur Plum (pruim ;)) meer richting het roze. 
Het is in ieder geval een hele bijzondere kleur die bij verrassend veel Tante Betsy jurkjes past. Heb ik al gezegd dat ik er blij mee ben?! Whahaha. 


De hakhoogte is voor mij net de maximale hakhoogte waar ik goed op kan lopen. 6 cm is de max voor mij en dat zijn ze ook.
Nou ja de eigenlijke hak is hoger, maar ik reken altijd het verschil tussen hak en zool uit. Dat is voor mij de maatstaf!


Ik heb zelf maat 38/39 en heb maat 39 gevraagd, die maat heb ik ook bij Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem gepast. 
Ik leef graag op ruime voet ;). Mijn voeten willen nog wel eens opzwellen als het warm weer is en ik draag liever een extra zooltje of dikke sokken als dat een laars me te krap is. 


Wat ik ook fijn vind aan Clumpy's is dat ze een flexibel tussenstuk in de zool hebben. Geheel houten klompen dat is niks meer voor mij.
Geef mij maar Clumpy's die heerlijk lopen door dat flexibel rubberen tussenstuk. Je hoort ook niet dat je op klompen loopt door de rubberen zolen, zo fijn. 
Het leer is heerlijk flexibel en van een prachtige kwaliteit runderleer. Ik ben fan!
Een uitgebreide omschrijving over de materialen van Clumpy's vind je natuurlijk op de site van Clumpy's


Vandaag draag ik Tante Betsy Dress Lemonade Flower Branch Black.
Ik hou van een zwarte jurk, maar wel graag met een leuke vrolijke of fleurige print. Deze print is zo mooi en met twee prachtige kleuren, roze en groen, is het toch een vrolijke jurk.
In veel Tante Betsy jurkjes komt de kleur groen en roze in de print terug. Beide kleuren matchen heel goed met elkaar én met deze gave Clumpy's laarzen.
Vandaag heb ik er een Pamela Mann panty bij aan in de kleur Cerise (binnenkort volgt daar een review van). 




Ik heb de afgelopen tijd leuke combinaties gemaakt en laat jullie die vandaag allemaal zien. 
Kijken jullie gezellig allemaal mee?
Als allereerste wat combinaties met groene Tante Betsy jurkjes. 




En ook met rood is deze Plum kleur een prachtige combinatie. 




Met blauw combineren deze kleur laarzen ook prachtig. Je kan er natuurlijk ook een blauwe panty/legging bij dragen ;). Ik ben nu eenmaal gek op fuchsia roze whahaha.






En ook heel mooi met zwart! Maar dat zagen jullie al in de foto's van mijn outfit van vandaag en bij mijn Sporty Cherry Blossom Black ;).



Natuurlijk zijn deze gave Clumpy's laarzen, model 105, er ook in andere kleuren die ook prachtig bij onze Tante Betsy outfits staan of andere jurkjes. 
Tante Betsy zette zelfs de nieuwe zomercollectie SS2018 op de foto met de bruine uitvoering (of is dat de Miel..).
Dit zippie jurkje hieronder komt er trouwens ook in paars!



Er zijn heel wat verkooppunten die Clumpy's verkopen, waaronder heel veel Tante Betsy verkooppunten. Het is dan ook een perfecte match!
Klik hier voor de lijst van alle verkooppunten waar ze Clumpy's verkopen.

Bij Eigen Stijl in Arnhem heb ik de groene (Palm) aan gehad, een paar zwarte en een paar rode. 



En natuurlijk is deze Plum kleur er ook in een ander model, met lagere hak, model 91. 
Bij Tante Betsy verkooppunt Diezijner en bij Mijn Lievelingskleding, maar vast ook te koop bij meerdere verkooppunten. 



Zandra is ook groot fan en ik mocht deze foto's van haar delen met haar rode Clumpy's laarzen model 105. Thanks lieverd!
Stiekem staat de kleur Plum nu ook op haar verlanglijst ;). Tsja wie zijn schuld zou dat zijn hihihi. 



Lots of love from Susan

woensdag 29 november 2017

Items for Sale at 365happyTanteBetsydresses


Hey girls vandaag druk bezig geweest met mijn Marktplaats advertenties ten bate van die gave winactie die ik zelf verzonnen heb. Ik verkoop items zoals laarzen en tassen, maar ook panty's en leggings. En binnenkort ook nog vestjes en andere items...
Sommige gedragen, maar de panty's en leggings zijn allemaal nieuw. 


Net zoals deze gave klompjes van Maguba, afkomstig van de Tante Betsy fandag. De paspop van Tante Betsy had deze aan ;). Maar ze zijn mij jammergenoeg te smal.
Maar nu te koop ten bate van die leuke winactie 'Which boots make you happy?


De opbrengst van al die items wil ik gaan gebruiken om kadobonnen van te gaan kopen bij mijn sponsors Boeties.nl (gave cowboyboots), ZOO Adventure (kleurige en comfortabele outdoor laarzen) en Clumpy's (gave klomp laarzen). Gisteren schreef ik een review over de ZOO Adventure laarzen en morgen wil ik over die gave Clumpy's laarzen, model 105 bloggen. 




Ik heb vandaag enkele panty's (Apollo en Marianne van sponsor Sokken-online.nl) erop gezet in de maat L/XL (Apollo) en XXL (Marianne). 
Ik draag zelf toch het liefste maat XXL in mijn panty's.
En zoals jullie inmiddels allemaal wel weten ben ik gek van kleur, vandaar die twee Marianne panty's te koop tbv de winactie. 


Die rode Apollo panty (nu legging) is ongedragen en heeft model gestaan tijdens mijn allereerste Live on Facebook filmpje
Ik liet live zien hoe je van een panty een legging maakt. Dus een collector's item whahahaha ;). 
Zoals gezegd ik draag maat XXL en deze is maat L/XL. 


Daarnaast heb ik nog een stel capri leggings te koop, liggen alweer twee zomers in mijn panty lade. Sinds ik ontdekt heb dat er ook oplossingen zijn tegen schurende bovenbenen, draag ik alleen nog maar Bandelettes bij blote benen weer. Niks fijners als met blote benen te lopen dankzij deze geweldige uitvinding!


Oh ik heb ook nog een thermo legging te koop. Die is in de kleur Petrol. Ik draag hem vandaag zelf ook, in een grotere maat! Ik kocht hem op een Duitse Trödelmarkt, hij is nieuw!
Alleen had ik me vanmorgen vergist en wilde deze aan doen en was het etiketje in de legging aan het knippen en realiseerde me toen pas dat dit de legging was die ik speciaal voor een van jullie had meegenomen. 



Alles items zijn nu aan een vaste prijs (ook de eerder geplaatste items zoals tassen en laarzen), ik verloot vrijdagavond (namiddag) onder de geïnteresseerden. Die me op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account een berichtje hebben gestuurd. Verzenden doe ik wel pas na het weekend!



Wil je kans maken op zo'n gave kadobon/shoptegoed laat dan een reactie achter onder mijn blogpost Which boots make you happy? 
Maarreh zonder dames die iets kopen op marktplaats kan ik niet, je steunt er een leuke winactie mee!


Lots of love from Susan

dinsdag 28 november 2017

So happy with ZOO Adventure boots


Hey girls wat een gezellige reacties weer op mijn winactie blogposts, love it! 
Vandaag ga ik het eens wat uitgebreider hebben over mijn ZOO Adventure outdoor laarzen. 
Jullie weten allemaal wel dat ik enorm blij ben met mijn Tante Betsy jurkjes en outfits. Maar ik ben ook enorm blij met mijn outdoor laarzen van ZOO Adventure. Deze maken het voor mij mogelijk om heerlijk in het bos te gaan wandelen met mijn Tante Betsy jurkjes. 


Vandaag deed ik mijn donkerblauwe ZOO Adventure laarzen aan, model Adisa, de kleur heet Mauve. 
In het Maastrichts betekent mauve paars, maar ze zijn gewoon donkerblauw hoor ;). 
Deze kleur had ik al heel lang op mijn wishlist staan, een prachtige diep warme kleur blauw. 



Vandaag heb ik geen Tante Betsy jurk aangedaan, maar een setje. Ik had vanmorgen mijn laatste fysio afspraak van het behandeltraject ivm mijn burn-out en had een sportieve Tante Betsy outfit aan. 
Maar omdat ik zo blij ben met de halslijn van deze gave Tante Betsy top (Sweety Top Stripe Navy) heb ik vandaag gekozen voor mijn Skirt Denim Navy
Ik heb er ook een nieuw merk panty's bij aan van Pamela Mann die ik aan het testen ben (ook te koop bij diverse Tante Betsy verkooppunten), binnenkort meer daarover. 
Nu terug naar mijn ZOO Adventure boots die prachtig staan bij deze combinatie. 
Ik hou ervan om mijn Tante Betsy outfit af te maken met een paar mooie laarzen. 


Ik draag deze outdoor laarzen ook wel gewoon onder mijn Tante Betsy jurkjes hoor. Maar ik kocht ze bewust om in het bos aan te doen. 
Wandelschoenen vind ik stiekem helemaal niks onder een jurk, terwijl ik een paar sneakers eronder wel heel leuk vind of een paar Dr. Martens boots. 
Maar ik ben nu eenmaal gek op laarzen en toen ik de ZOO Adventure laarzen eens op Facebook tegenkwam was ik verkocht. Eerst kwamen de roze, daarna de rode en heel snel erna viel ik voor de azuurblauwe.
Ik hou van vrolijke kleurtjes en ze passen super bij mij en hoe ik ben. 


Ik heb een keer een heel stomme opmerking op mijn happy Tante Betsy blog Facebook pagina gekregen van iemand die zei dat ik net op ma Flodder leek. 
Ja de laarzen zijn inderdaad grof, but so what?! Ik ga niet met een paar elegante laarzen het bos in omdat iemand anders dat beter vind staan. En onlangs gleed ik ook iedere keer uit met mijn cowboylaarzen in de binnenstad van Maastricht op natte gladde tegels naast de kinderkopjes. Wat heb ik toen een paar keer gedacht 'had ik maar mijn ZOO Adventure laarzen aan'. Dus sjiet aon de luij en sjiet aon stom vrowluij!
Ik volg gewoon mijn eigen gevoel en draag waar ik blij van wordt :p. 



Zo nu weer terug de natuur in...wat was het heerlijk om in het bos te lopen. In de natuur zijn doet me zo goed, ik ben graag buiten in de frisse lucht en geniet van de helende natuur. 
Het was vandaag op sommige plekken flink modderig in het bos, met die vele regen van de afgelopen tijd. 
Maar een mooi moment om nog eens extra speciaal voor jullie de proef op de som te nemen. En heel bewust de modder op te zoeken...
Naast het feit dat deze laarzen zo mooi matchen met mijn Tante Betsy outfits, zijn ze waterdicht alsook vuilafstotend. 





De rubberen buitenzolen van deze laarzen hebben een gewelfd profiel waardoor modder niet in ieder gaatje en kiertje gaat zitten zoals bij een paar wandelschoenen. Manlief draagt altijd Meindl's en ik heb ook nog een paar Meindl's wandelschoenen staan. 
Menn wat een werk om daar modder tussenuit te halen.



De ZOO Adventure laarzen spoel je gewoon af onder de kraan en klaar is Kees...oh nee Susan ;). 
En drogen aan de lucht, niet bij de verwarming! Verdere onderhoud tips vind je hier




Had ik jullie al verteld dat ik er blij mee ben?! Whahaha. 
Ja ik weet girls dat het een flinke uitgave is, ik heb er zelf nu 5 waarvan ik 2,5 zelf heb betaald ;). Dit paar heb ik gesponsord gekregen. Maar je krijgt heel veel waar voor je geld. 
En ik zie dat een paar Meindl wandelschoenen helemaal niet veel scheelt qua prijs.


Het Adisa model kost €199,90 en is er in meerdere kleuren, vanaf maat 36 t/m 42 (ook enkele in maat 35). 
Ze worden geproduceerd in Nederland en is jouw maat uitverkocht, informeer er even naar want dit zijn doorlopende collecties en worden weer bij gemaakt. 
Stiekem hoop ik dat er nog eens een appelgroene komt in het Adisa model. 


Oh ja je krijgt er twee binnenzooltjes bij (eentje zit al in de laars). 
Met de dikste van 7mm kun je de laars een halve maat kleiner maken. 
Ik draag zelf maat 39 (mijn kuitwijdte is ook 39 cm) en heb het dunnere zooltje (4mm) erin liggen en daaronder heb ik zo'n thermo zooltje gedaan. Niet zozeer ivm de kou of zo maar omdat ik graag op grote voet leef. Ik zit tussen maat 38 en 39 in (alhoewel als ik de tabellen moet geloven heb ik een 37). 



Je kunt alle informatie over maatvoering bij maatadvies vinden, verzenden en retourneren is gratis in de online shop van ZOO Adventure.
Maar je kunt natuurlijk ook naar een verkooppunt gaan, Ik paste ze vorig jaar november bij De Wit Schijndel (klik voor die blogpost).
Maat 38 past me ook, maar omdat mijn voeten opzwellen en ik graag op grote voet leef koos ik voor maat 39. Ik draag liever een schoen die me groter valt en doe er een zooltje in of dikke sokken als een krappe schoen omdat mijn voeten opzwellen.


Nou girls vollediger als dit kan ik denkelijk niet zijn ;). Het is meteen een hele lange blogpost geworden. Meer blogposts over ZOO Adventure vind je onder mijn tag ZOO Adventure.
En jullie zien hier ook wat screenshots van mijn Live on Facebook filmpje waar ik meer over de laarzen vertelde en over mijn Danefae softshell jas

Lots of love from Susan