maandag 7 augustus 2017

We want Lola lo lo lo Lola


Hey girls onder het genot van een oude YouTube versie van The Kinks schrijf ik deze blogpost. Wie weet is Tante Betsy ook wel bij het ontwerpen van het Lola model geïnspireerd door het liedje Lola van The Kinks ;).
Tante is opgegroeid in dezelfde tijd als ik, we schelen ons bijna een jaar.
Maar okay ik wil het Lola model eens onder de aandacht brengen, een geliefd model voor velen met die prachtige halslijn en die leuke afwerking.


Dit jaar (SS2017) was er de geweldige jurk Dress Lola Songbird, een model waar er jammer genoeg maar weinig van geproduceerd zijn. Dus heb je deze jurk in een van de Tante Betsy verkooppunten kunnen scoren dan ben je een bofbips.


Bij Tante Betsy in de webshop waren ze in mum van tijd uitverkocht, ik zie nog een groene staan in maat XS.
Ik ben een van die bofbipsen en heb hem in het roze en in het groen. Maar hij was er ook nog in het blauw.



Vorige zomer (SS2016) was er de jurk Dress Lola Hearts in groen, rood en blauw. 


Ik heb de blauwe en de rode versie van dat model kunnen scoren. Van mij hadden de kleuren wat feller mogen zijn van die Lola versie, het rood roze model had van mij mogen knallen in Fuchsia roze met knalrood. Ik heb hem niet vaak aan, maar nog steeds happy met deze leuke jurkjes.


Maar hij was er ook in een andere print, Dress Peacock Blue, Peacock Green en Peacock Grey.



Zaterdag liet ik hem zien in het groen en vandaag heb ik hem in het blauw aan. Zo'n gave jurk en in heerlijke knalkleurtjes.


Het Lola model zag je voor het allereerst in de zomercollectie van 2015 (SS2015), Tolle Lola Green en Tolle Lola Blue


Ik weet nog dat ik zo happy was om de Tolle Lola Green bij SoMuch te hebben kunnen kopen in de sale. Maar vorig jaar heb ik toch afscheid van die jurk genomen, maar meer omdat ik toch graag prints draag en daar toch het allerblijste van wordt.


Dress Holiday van de SS2015 (Spring Summer 2015) collectie heeft trouwens dezelfde mooie halslijn, maar deze is met driekwart mouwen. 


Deze heb ik wel nog altijd in mijn bezit en is ook een hele bijzondere jurk voor me, want eigenlijk is dit de eerste jurk die ik van lieve Tante heb gekregen.


Monique vroeg me eergisteren in een reactie of ik wist of het Lola model alleen maar in zomercollecties terugkomt.
Ze had hem namelijk nog niet in de wintercollectie gezien en vertelde dat het haar favoriete model is.
Ik heb hem inderdaad ook nog niet gezien in een 'winter'versie met lange mouwen of driekwart mouwen.


Dus Tanteeee wij willen Lola lo lo lo Lolaaaaaaaaaa! 
Wil jij ook het model Lola terugzien in wintercollecties en ook in aankomende zomercollecties?
Laat het even weten in een reactie hier op mijn blog, maar het mag natuurlijk ook op mijn Facebook pagina of op Instagram onder mijn bericht van vandaag.
Ik weet namelijk niet zeker of Tante al klaar is met het ontwerpen van de AW2018 collectie en wie weet kunnen we nog zorgen dat we hem dan in ieder geval terug zien ;).

Lots of love from Susan