vrijdag 4 augustus 2017

Our Favourite Tante Betsy Shop


Hey girls vandaag weer een blogpost waar een aantal Tante Betsy girls naar uitkijken. Vandaag maak ik de winnares bekend die van mij een kadobon krijgt twv €25 die te besteden is bij Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond. 



Het kan zijn dat je deze winactie gemist hebt, want het was maar een hele korte en ik heb er verder ook geen extra aandacht aan gegeven, behalve dat ik het deelde op de twee Tante Betsy Facebook groepen. 
Maar zoals altijd moeten jullie nog wat geduld hebben voordat ik vertel wie de winnares gaat zijn, want ik kwebbel er eerst nog lekker op los :p. 


Ik koos vandaag voor mijn groene aardbeienjurk, Dress Garden heet die en is van de zomercollectie van 2015. 
Ik had hem al lang niet meer aangehad en vond het tijd dat hij weer eens mijn weelderige lijf mocht omhullen. Ik deed er weer mijn rode Asics Gel Lyte sneakers onderaan en als jas mijn Tante Betsy hoodie (hele oude collectie). 


Ik had vanmorgen eerst een afspraak bij de psycholoog van mijn traject en daarna ben ik even lekker gaan fietsen en kwam op plaatsen waar ik nog nooit ben geweest. Ik ben niet opgegroeid in Heerlen dus af en toe ga ik op ontdekkingsreis. 




Op de terugweg ging ik even naar de Aldi, maar eerst wilde ik even kijken bij Eyelove (in de DA) of ze leuke brillen hadden. En ja daar was hij dan, dé bril waar ik al zolang op zoek naar ben, een leuke rode bril met een montuur waar ik meteen bij dacht 'Yess this is it!'.


Gisteren heb ik ook tigtal monturen gepast in een winkel in Maastricht, maar ze waren het allemaal niet. Nu dus wel...een mat rode bril (hij had van mij wat feller gemogen) die mooi bij mijn rode en roze Tante Betsy jurkjes gaat passen. Yihaa!


Nou girls weet je ik ga jullie niet langer in spanning laten zitten en ga de winnares bekend maken. 
Ik ben wel 'stout' geweest en heb alle Limburgse girls een extra kans gegeven. Omdat het een behapbaar aantal mensen waren die meededen, schreef ik weer lootjes die ik in mijn rode appeldoosje (zie je mijn appeltjes oorbellen ;)) door elkaar husselde (sjuddelde = Limburgs). 



En warempel het is ook een Limburgse Tante Betsy wannabee geworden die met de kadobon twv €25 in haar favoriete winkel 'Our Favourite Shop' kan gaan winkelen!
Van harte gefeliciteerd Marieka je hebt gewonnen! 
Dé kans om nu dan toch een Tante Betsy jurk te gaan scoren bij Esther en Maurice. Alvast heel veel shopplezier ennuh stuur je me even een mailtje met je adres, een pb via mijn Facebook pagina mag ook dan stuur ik de bon naar je op. 



En alle andere Tante Betsy girls en Tante Betsy wannabees niet getreurd er komen regelmatig winacties voorbij.
Er zitten nog een paar in de planning in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten!


Aimée is in ieder geval heel blij met haar Dress Twiggy Little Apple Black die ze mocht uitzoeken in de webshop van Miss Vintage. Staat hij haar niet prachtig?!


Heb jij ook een favoriete Tante Betsy winkel waar je gaat shoppen?
Óf misschien shop je zelfs bij meerdere...
Óf wie weet shop je alleen online in dé Tante Betsy webshop of in een van de andere Tante Betsy verkooppunten met een webshop. Ik hoor het graag, vertel er even gezellig hieronder over. Zet ze maar gezellig in het zonnetje!

Lots of love from Susan