vrijdag 11 augustus 2017

I'm a born winner, you are a born winner


Hey girls vandaag heb ik weer eens 8 Tante Betsy girls happy gemaakt met de mededeling dat ik hun naam bij de Marktplaats loterij had getrokken. 
Iedereen heeft een berichtje gekregen, ook de dames die meededen en welke ik hun naam niet getrokken had. 
Maar ook deze dames waren blij dat ze een kansje hebben gehad om mee te loten voor een van de Tante Betsy jurkjes die ik te koop had. 


Dat betekent trouwens ook dat ik straks 7 Tante Betsy kadobonnen te verloten heb op mijn blog en op mijn Facebook pagina (één jurkje was nog een jurkje gesponsord door Hippe Dingen dus een afzonderlijke winactie). 
Ik wacht even af tot iedereen het gekochte jurkje ook daadwerkelijk ontvangen heeft. 
Ze gaan maandag pas op de post, maar met een beetje geluk kan ik woensdag ter ere van mijn verjaardag een giveaway blogpost maken (deze fotocollage is van vorig jaar ;)).  


Zo staat geven en ontvangen in balans, ik krijg af en toe jurkjes van Tante Betsy en ik kan jullie op mijn beurt weer blij maken met een leuke winactie. Én er komen ook nog winacties aan in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten


Maarreh zorg wel dat je aan het affirmeren slaat en niet gaat denken 'ik win nooit iets'...maar denkt 'ik ben een geboren winnaar!'.
En ik hoop natuurlijk ook dat je niet alleen hier komt voor de winacties, maar het ook gezellig vind om mee te lezen als ik geen winactie heb. 
En af en toe een gezellige reactie achterlaat, ik geniet er altijd enorm van. Maar soms gaat het gewoon even niet om zelf terug te reageren. Ik heb namelijk afgesproken met manlief dat we 's avonds minder online zijn en meer tijd met elkaar besteden. 


Volgende week woensdag ben ik dus jarig, wow 50 jaar alweer. Oeff gelukkig is dit niet altijd aan me te zien hihi. Ik ben dan ook zo blij met Tante Betsy die ons jong houdt. Lekker genieten in een vrolijk jurkje, die ons figuur prachtig laten uitkomen. Ik word er vrolijk van en ik vermaak jullie dagelijks met mijn gekwebbel én de mensen in mijn omgeving mogen ook mee genieten hihihi. 


Lots of love from Susan

Meer over affirmaties in deze blogpost; Positive thinking,  Think positive Wednesday of in Living in abundance of klik op het label Happy Thoughts en Get Inspired...

En uitleg hoe te reageren vind je hier