zaterdag 1 juli 2017

Tante Betsy happiness


Hey girls wat komt er weer veel gaafs aan hè?
Ja ook ik raak helemaal in stuiterstand van de Tante Betsy zomercollectie van 2018, ik hou nu eenmaal van knalkleurtjes die staan me het beste.
En ik ben super blij dat er hoodies in knalkleurtjes gaan komen, yihaa! Ik heb er dan wel drie van een hele oude Tante Betsy collectie, maar verheug me nu al enorm op die van volgend jaar zomer. (gisteren deelde ik een SS2018 sneak peek).


Maar wees gerust ook deze wintercollectie, AW2017, die eraan staat te komen gaat gaaf zijn en zal ook kleurrijk zijn. 
Zoals ik eergisteren al schreef had ik al 8 favoriete jurkjes in een rek gezien en eigenlijk heb ik daar maar een heel beperkt aantal van laten zien (binnenkort meer!). 
Er komen enorm gave zippies aan met mooie kleine bloesemprint (links boven en midden boven in de collage), in het zwart, navy en een prachtige kleur helderblauw. 
Er is een doorknoopjurkje met prachtige bloemenprint (rechts beneden in de collage), die heb ik ook al in drie kleurstellingen gezien, zwart, navy en groen. 
Er komen ook weer klavertjes jurken aan, in vier kleuren...in rood, groen, blauw en een zwart grijze (links beneden en ernaast in de collage).
En yess ook weer polkadot jurkjes, met dat prachtige borduursel (in het midden links).
Hou je van zwart dan kom je deze winter weer aan je trekken, draag je graag blauw dan zit er zeker veel leuks voor je bij, ook groene jurken zijn sterk vertegenwoordigd.
Maar er is ook heel veel rood deze wintercollectie en zelfs fuchsia roze...oh ik zie nu op mijn pc dat het ook klavertjes zijn, yihaaa!
En natuurlijk die gave appeltjes jurken, die ik in mijn blogpost Tante Betsy Autumn Winter 2017 Photoshoot deelde.


Er komt zelfs een vogeltjesprint deze wintercollectie...maar in een veel subtielere versie als die van de zomercollectie.
Ik realiseer me nu dat dit de eerste winterversie zal zijn met een vogeltje, ik heb ze allevier in een collage gezet. 
De birdie jurk van de SS2016 collectie is nog steeds enorm populair, een gewilde jurk. 
De songbirds jurken van deze zomercollectie SS2017 zijn natuurlijk heel uitgesproken, maar zeer zekers ook gewild bij dames die van knalkleurtjes houden (bij Tante Betsy alleen nog in kleine maatjes te koop, maar wie weet wel nog te koop bij de diverse Tante Betsy verkooppunten). 
De vogeltjes print van komende zomer vind ik prachtig, dat gaat zeer zekers een hele populaire jurk worden. 
Dus Tante Betsy girls én Tante Betsy verkooppunten die nog op inkoop gaan, dat gaat een topper worden. En als je van subtieler houdt dan is er deze winter ook een vogeltjes print samen met weer een takkie print ;). 


Máár we gaan ons nu eerst verheugen op de Tante Betsy fandag en de Tante Betsy Outlet dag
Dé kans om jurkjes en andere Tante Betsy items uit oudere collecties te scoren, een jurkje van B-kwaliteit of sale items of items die nooit in de webshop terecht zijn gekomen...
Wie weet zit er zomaar je wishlist jurkje/rokje bij of misschien wel een top/blouse of hoodie/vest. 
Voor de Tante Betsy outlet dag op zaterdag 8 juli, kun je in de webshop van Tante Betsy een kaartje kopen (dat bedrag wordt weer geminderd op je aankoop! En je mag zelfs iemand mee nemen).


Ben je uitgenodigd voor de Tante Betsy fandag op vrijdag 7 juli meld je dan aan of meld je af (als je niet zou kunnen)!!
Dit is beide heel belangrijk zo komt er namelijk nog plek voor dames die wel kunnen. 
Maar ook als je dus wel komt, meld je aan door een reply te sturen op je uitnodigingsmail van Tante Betsy, zo kom je op de gastenlijst. 
Sta je er niet op dan kom je ook niet binnen! En vergeet niet de uitnodiging te printen én mee te nemen!



Zou jij er graag bij willen zijn op de Tante Betsy fandag op 7 juli te Elst, dan hoor ik het graag...meld het dan hier beneden óf als reactie op mijn Facebookpost. 
Er zullen maar een beperkt aantal plekken zijn, dus vertel waarom net jij er bij wilt zijn. 
Op deze pagina staat nog eens duidelijk uitgelegd hoe je hier kunt reageren, succes!

Lots of love from Susan