maandag 24 juli 2017

Tante Betsy Dress Lemonade Butterfly Green


Hey girls vandaag deed ik een zippie jurkje aan dat ik al heel lang niet meer heb aangehad. Het is een jurkje uit de zomercollectie 2014, het jurkje viel ruim voor een L maar ik heb het vorig jaar smaller gemaakt zodat ik er ook echt blij van wordt. 
Okay inmiddels wat uitgedijd, maar dat mag de pret niet drukken ;). 


In de loop van de middag een fuchsia roze legging eronder aan gedaan met mijn ZOO Adventure laarzen, want ik wilde buiten gaan wandelen. Maar het ging opeens weer enorm regenen en even later kwam een van de dakdekkers de ramen op zolder afplakken. Het dak is er nog niet af ivm de regen, maar zal ergens deze week wel gaan gebeuren. 
Ik heb wel een viertal dozen en twee zakken gratis laten ophalen voor rommelmarktspullen. Ik kan niet makkelijk wat weggooien en dan doe ik er liever iemand anders een plezier mee. Zo blijft het geven en ontvangen ook in evenwicht. 


Vandaag ook weer de Peony armband van Urban Hippies om. 


Ik laat vandaag nog een jurk zien van de nieuwe wintercollectie (AW2017) die in de verrassingsdoos van Tante Betsy zat, Dress Lemonade Butterfly Green
Ik had deze jurk dolgraag in helder blauw gehad, maar die heb ik nog nergens gezien en vraag me ook af of die er wel bij zit...hij zit wel bij mijn foto's, dus vast straks bij Tante Betsy in de webshop te koop, maar nog even geduld Tante is op vakantie...ondertussen kun je kijken of hij in een Tante Betsy verkooppunt te koop is ;)). 
Ik vind deze groene kleur wat minder goed bij me staan, ik heb heldere kleuren en knalkleuren nodig. Manlief vind hem dan wel weer heel mooi staan. 


Dit is dus die blauwe die op mijn verlanglijst staat ;). 


Deze print is er ook in een vrij korte versie, Dress Mollie Butterfly, maar dat is niet mijn model omdat die te hoog gesloten is (daar heb ik een te grote buste voor) en ook al ben ik klein...
Máár omdat ik me in een L pers vallen jurken door al die weelderige vormen net zo lang uit als bij iemand die 10 cm langer is. 


Ik hoop Dress Lemonade Butterfly wel ook nog een keer in het zwart te gaan scoren. Ik hou wel van zwart/wit jurkjes. 



Ben jij van de knalkleurtjes of kies je meestal voor rustige kleuren?

Lots of love from Susan