dinsdag 6 juni 2017

Time flies by


Hey girls het is weer zover hoor, ik hang op de bank en had zoveel plannen maar kom tot niks, zoveel plannen in mijn hoofd van wat ik had willen doen...ik had eigenlijk naar buiten willen gaan, even het bos in...maar de regen houdt me tegen...en ook geen puf hebben...
Terwijl ik de ultieme jas heb om de regen te trotseren...mijn nieuwe Danefae regenjas met hartjes...terwijl ik dit typ denk ik kom op Susan doe het gewoon even, pak jezelf bij elkaar en hup die regen in...de buitenlucht in. 


Wat gaat de tijd soms snel voorbij op een dag, heb wel al contact gehad met wat dames die op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account op wat Tante Betsy items hebben geboden. 
De Tante Betsy rok Poly Skirt Green en een Luna Top Green is verkocht aan een heerlijk enthousiaste dame die pas een paar weken geleden Tante Betsy heeft leren kennen. 
Ze heeft ook meteen een heerlijk enthousiaste reactie bij de winactie ism Tante Betsy achtergelaten (ik heb meteen even de link naar mijn blog gedeeld ;)). 


Nog een Luna Shirt is verkocht, leuk! Dat gaat een mooie winactie worden in samenwerking met Miss Vintage, yihaa!
De biedingen voor de jurkjes vallen nog wat tegen, ik weet ook soms niet goed met welk bod akkoord te gaan. 
Ik probeer er aan een kant natuurlijk zoveel mogelijk uit te halen omdat de opbrengst toch naar een winactie gaat, maar aan de andere kant wil ik wel redelijk blijven en is het een feit dat binnenkort ook de summersale gaat komen. 


Ik vond deze foto's op mijn blog, toen ik googlede op 'happy Tante Betsy dress Gradica'. De Twiggy Gradica grey is maat S, die valt als maat 40. 


Over een aantal weken staat nog iets heel gaafs in de planning, ik ben er al van aan het stuiteren en ben ook zo blij dat ik die dag ook kan. Zodra ik meer mag vertellen doe ik dat natuurlijk...zodat ook jij kunt kijken of je erbij kan zijn. 


Maar terug naar de items die ik op marktplaats heb gezet die ten bate is van een winactie in samenwerking met Miss Vintage
Dress Pippa Black, daar waren nog helemaal geen biedingen op en het is zo'n gave jurk. Vandaag het allereerste bod erop gezien...maar pas €12,50 dus hoop dat die het veel beter gaat doen. Het is maat S die valt als maat 38. 



En dress Twiggy Dots Grey is eigenlijk een ruime XXL (taille is 55 cm, zie afmetingen). Je mag me ook altijd mailen via marktplaats met een beter bod. 



Ik ga eens even wat fotootjes zoeken en laat verder de boel de boel maar en laat het los, morgen is een nieuwe dag...morgen mijn allereerste afspraak voor het revalidatietraject...het zal me benieuwen. 
Inmiddels is het droog, dus maar eens even een foto van mijn OOTD (Outfit Of The Day) Dress Zippie Sunny Green met een paar clogs...ik ga even wat onkruid uit trekken...ben ik toch buiten en nuttig bezig ;). 

Het begon alweer te betrekken, zie foto rechts. Ik ben in ieder geval even lekker buiten bezig geweest. Trouwens er zijn nog steeds hip pockets van Urban Hippies in de aanbieding (klik). 

Lots of love from Susan