zondag 11 juni 2017

Tante Betsy Summer dress love


Hey girls vandaag had ik eigenlijk een nieuwe winactie willen starten, maar die post ik een dezer dagen...hebben jullie iets om naar uit te kijken ;). 
Vandaag is het heerlijk weer en draag ik mijn mouwloze Tante Betsy jurk Summer Klaver Blue met daaronder een paar Footnotes sandalen met sleehak (vallen groot). 


Zo blij met de mouwloze Tante Betsy jurkjes, dit summer model is een heel fijn modelletje en altijd netjes. 
Niet alleen in je vrije tijd, maar ook goed om op het werk te dragen (als dat al kan ;)) of naar een gelegenheid waar je wat gekleder bij moet lopen. 
Hieronder heb ik de navy versie aan met mijn Sendra Ibiza laarzen van Boeties.nl


De Summer cross stripe jurkjes zijn ook heel mooi en staan boven verwachting prachtig. Dit had ik nooit verwacht van een horizontale streepjesjurk met zo'n weelderig figuur ;). 
Als je een flinkere buste hebt kunnen ze wat sexy zijn. Maar och dan draag ik er gewoon een onderbroek topje onderaan en heb ik geen last van inkijk ;). 


Hilde van Hillybilly beauty heeft hier de Summer Cross Stripe Navy aan. Zoals je ziet ook heel mooi bij een kleinere buste :). En eronder een foto van de winnares van de vorige winactie die Hilde en ik beiden deden. 



Als je nu zoiets hebt van 'uhm een onderbroek topje?!?!' dan kun je gaan kijken naar mijn eerste Live on Facebook filmpje waar ik er eentje show en ter plekke eentje knip.
In mijn Summer Cross Stripe Red aan het genieten van de westkust van Ierland mét onderbroek topje ;).


Hier ook een foto van Dress Summer Les Fleurs Orange met Tante Betsy Summer cardigan, die combineren prachtig. En daaronder een collage samen met Hilde met dezelfde combinatie.



De roze Summer Les Fleurs is ook gaaf! Ik draag de summer jurken gewoon in mijn eigen maat, maat L. Op deze foto's met de mooie Clumpy's (dit model valt ruim). 


De Tante Betsy Summer jurkjes vind je bij Tante Betsy in de webshop, alsook de Tante Betsy vestjes; Tante Betsy Summer cardigan.
Maar vast ook nog bij de diverse Tante Betsy verkooppunten in Nederland en België, waarvan er ook steeds meer Clumpy's verkopen. 
Hoop dat jullie ook genoten hebben van het prachtige weer en wie weet ook wel in een mouwloze Tante Betsy jurk of top. 

Lots of love from Susan