vrijdag 2 juni 2017

Tante Betsy Blog Summer give away!


Hey girls normaal zou ik vandaag mijn laatste vakantiedag blogpost delen, maar ik heb wat véél leukers om met jullie te delen. 
Ik mag namelijk van Tante Betsy een gave winactie doen op mijn Tante Betsy blog 365 days of happy Tante Betsy dresses en Hilde van Hillybilly beauty de andere Tante Betsy blogster ook. 
Tante zet namelijk vandaag op haar Facebook pagina onze Tante Betsy blogs in het zonnetje.


Als je voor het eerst op mijn happy Tante Betsy blog terecht komt, welkom!
Ik ben Susan en ik draag iedere dag een Tante Betsy jurk. 
Sinds ik het Nederlandse merk Tante Betsy heb ontdekt in het najaar van 2014 ben ik zwaar verliefd op de leuke vrolijke jurkjes van Tante Betsy, zeg maar gerust verslaafd. 
Ik heb me nog nooit zo happy en zo mooi gevoeld als in een Tante Betsy jurk en daardoor ben ik destijds begonnen om er enthousiast over te bloggen. 


Ik blog sinds september 2015 iedere dag gezellig op dit 365 days of happy Tante Betsy dresses blog.
Ik laat zien hoe de leuke jurkjes van Tante Betsy staan bij een voller model. Maar ik deel ook oplossingen tegen schurende bovenbenen (Bandelettes en Vevina), deel tips over hoe je van een onderbroek een topje maakt (live op Facebook) en nog veel meer leuks.
Ik draag zelf altijd maat L in de jurkjes van Tante Betsy (op een enkel jurkje na dat deze collectie kleiner viel).


Maar stiekem ben ik meer een XL'er, ik meet bustewijdte 107 cm -taillewijdte 98 cm - heupwijdte 112 cm, om even een idee te geven. Ik heb een zandloper figuur en oh ja niet onbelangrijk ik ben maar 1.57m. 
Maat L staat me nu eenmaal beter en benadrukt mijn vrouwelijke vormen. 


Omdat ik me met mijn weelderige lijf in een Large pers (de jurkjes rekken heerlijk mee), valt een Tante Betsy jurk bij mij vaak hetzelfde als die bij Hilde valt, die in dezelfde jurk ook een L aan heeft en 1.67m meet. Dus zo kan ik toch vrij goed laten zien hoe een jurk valt. 


Ik vind het met mijn happy Tante Betsy blog belangrijk om ook diepgaande onderwerpen aan te snijden, die je onder de tag BeYoutiful kunt vinden. 
Het belangrijkste is dat jij je happy voelt in een Tante Betsy jurk en je niet druk maakt om wat anderen van je zouden kunnen vinden. 


Máár je bent vandaag hier om een Tante Betsy jurkje naar keuze te winnen...zo lief van Tante dat we deze keer allebei een jurkje op onze blogs mogen weggeven. Dankjewel lieve Tante!

Wat moet je doen om een kans te maken op dat Tante Betsy jurkje naar keuze?

* Laat een berichtje achter onder déze blogpost dat je mee doet met de winactie (klik hier als reageren niet lukt). 
* Like mijn Facebook pagina (als je dat niet al deed ;)). 
* Meedoen kan t/m vrijdag 9 juni. Zaterdag 10 juni maak ik de winnares bekend in een gezellige blogpost. 

En om dubbel kans te maken ga je nog even naar de blog van Hilde hillybillybeauty.nl. Succes!


Ik hoop je natuurlijk vaker terug te zien, want ik heb ook regelmatig leuke winacties in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten.
Vandaag ging ik weer live op Facebook voor een leuke actie ism Tante Betsy verkooppunt Miss Vintage.
Tip: wil je niks meer missen van mijn blogposts en acties, klik dan bij 'volgend' op mijn Facebook pagina en verander dit naar 'als eerste weergeven'.


Via Instagram of Bloglovin kun je mijn blog ook volgen, of zet déze link in je favorieten. Zo zie je iedere dag een nieuwe blogpost over Tante Betsy.

Lots of love from Susan