donderdag 8 juni 2017

Positive thinking


Hey girls dankjewel voor de lieve reacties op mijn blogpost van gisteren, het doet me goed en komt ook binnen en ontroert me. 
Ja daarom heb ik de blogpost toch maar zo gedeeld zoals ik hem 's morgens geschreven had, omdat dit er ook bij hoort.
Gisteren dus die vragenlijsten ingevuld, stuk of acht...anderhalf uur mee bezig geweest. Vooral een lijst was echt heel vervelend voor mij als miss positive, ik affirmeer regelmatig positieve zinnen, ik heb namelijk gemerkt dat ik me daardoor beter voel. 


Vroeger had ik bijvoorbeeld een schoonmoeder die me bleek vond, die aan me vroeg of ik wel in orde was omdat ik er zo slecht uitzag. Nou geloof me, ook al voel je je niet slecht...op zo'n moment voel je je slechter. Sindsdien gebruik ik wat rouche op mijn wangen en nooit meer dit commentaar gehoord (ben inmiddels al heel lang gescheiden van mijn eerste man ;)).


Net zoals je van een leuk commentaar, leuke opmerking helemaal opfleurt, kan een negatieve opmerking of stom commentaar je de grond in boren.
Gisteren dus een dik half uur gedaan over een lijst invullen met alleen negatieve affirmaties, waarbij ik aan moest geven in welke mate dit op mij van toepassing was. 
Omdat ik zo'n miss positive ben putte die lijst me compleet uit, ik kreeg er echt pijn in mijn maag van, zo'n slecht gevoel kreeg ik erbij.


Dus ik wil jullie vooral mee geven dat het heel belangrijk is om positief te denken, vooral ook als je iets veranderen wilt. 
'Ik ben een geboren winnaar' is een mooie affirmatie als je altijd denkt 'ik win toch nooit wat'. 
Wie weet komt het wel van pas bij die gave winactie die t/m morgen loopt! Kom op en ga een kans maken op dat Tante Betsy jurkje naar keuze en laat een reactie achter onder de winactie blogpost! Je kunt het!


Als je nu denkt 'het lukt me maar niet om te reageren' dan hupsakee probeer dat ook om te denken en zeg 'het is makkelijk om op Susan haar blog te reageren!'.
Anderen is het al gelukt en jou lukt het ook!
Ik heb speciaal mijn pagina Giveaway How to? daarvoor aangepast, met een duidelijke uitleg. 
Lukt het niet op je mobiele, probeer dan op je tablet/laptop of pc (als je die hebt of vraag om hulp!). 
Jij kunt het! Ja ook jij :p. 
Als er dames zijn die meelezen en die het voorheen niet lukte en nu lukt het wel geef dan jouw magische tip hieronder. 


Ondertussen ben ik vandaag dan eindelijk eens lekker in het bos gaan wandelen. 
Even in mijn 'pyama' Tante Betsy jurk gevoeld hoe de temperatuur buiten was en voor Dress Sporty Roses Blue gegaan, die heel leuk staat bij mijn azuurblauwe Sendra Ibiza laarzen van Boeties.nl (ze hebben nog meer mooie kleuren laarzen te koop).
Zoals jullie inmiddels wel weten draag ik altijd maat L bij Tante Betsy, op een enkel model na zoals de zippie jurken van dit SS2017 seizoen, die draag ik in XL.
Ik zag dat Tante die alleen nog in M heeft in deze kleur (LET OP de kleine maten vielen wel op maat, dus maat M is maat M ;)), maar wie weet is er nog wel ergens een Tante Betsy verkooppunt die er nog eentje heeft (klik voor de lijst).



Maar om in het bos te gaan wandelen natuurlijk mijn azuurblauwe ZOO Adventure outdoor laarzen aangedaan.
Die zijn heerlijk om in te wandelen...hoef ik me nergens zorgen over te maken.
Ik kocht ze destijds online bij Tante Betsy verkooppunt Diezijner, maar naast de ZOO Adventure webshop zijn er ook nog meer verkooppunten, ik ben ze bij De Wit in Schijndel gaan passen (lees hier).




Zo handig met mijn Urban Hippies Hip Pocket, de Peony armband is ook van Urban Hippies. 


Vandaag is alweer omgevlogen en ben op dit moment best flink moe. Dus doe rustig aan en ga lekker in de relaxmodus. 
Oh ja meer over affirmaties kun je natuurlijk op googlen, maar ik schreef er ook al eens eerder over, lees hier de blogpost Think positive Wednesday. Meer blogs zoals deze vind je onder het label Happy Thoughts.


Deze kaart van mijn Doreen Virtue Zeemeerminnen en dolfijnen orakelkaarten, past wel mooi bij de 'ik kan mezelf helen' affirmatie kaart (de affirmatie kaarten zijn van Louise Hay). 

Lots of love from Susan

Oh ja ik heb trouwens onder mijn jurk mijn blauwe onderbroek topje aan...die van mijn allereerste Live op Facebook filmpje.