vrijdag 23 juni 2017

Love to relax


Hey girls vandaag heb ik een relaxte dag gehad, nou ja niet helemaal waar...want ik schoot tegen de middag enorm in de stress toen een pakketbezorger voor de deur stond (die uitzag als de activeringscoach). Nou ja eigenlijk pas achteraf voelde ik dat ik me enorm gestressed voelde en dat zo'n onverwacht 'bezoekje' me uit mijn huisje heeft gebracht. 
Het duurde best even voordat ik weer mijn relaxte zelf was...die affirmatie van gisteren mag ik nog regelmatig gaan herhalen ;). 


Maar gelukkig stuurde dochterlief een berichtje met de vraag of ik thuis was en zin had om af te spreken. Ja natuurlijk altijd en ik was sowieso van plan om vanmiddag het bos in te gaan en dit is een mooie stok achter de deur. 
We hebben genoten van onze wandeling en altijd fijn om gezellig samen te zijn en te praten. Ik plaatste mijn mobiele op een uitstulpsel van een boom en zo maakte we een selfie met de timerfunctie (zo doe ik dat altijd ;)). 


Ik heb vandaag weer een mouwloze Tante Betsy jurk aan, Dress Summer Les Fleurs Black mét Bandelettes tegen schurende bovenbenen en mijn Asics sneakers. En je ziet ook mijn Urban Hippies Hip Pocket


Lieverds dankjewel voor jullie lieve reacties op mijn blogpost van gisteren, doet me goed en oh wat leuk ik lees nu opeens dat Monique toch kan komen samen met Hetty Happinez...yihaaa!
En Marieke het zijn geen tarotkaarten die ik gisteren deelde maar affirmatie kaarten van Louise Hay, die staat daar bekend om. Deze zijn van het set 'je kunt het! Kaarten'. 


En inderdaad Sandra onze gevoeligheid is onze kracht, we mogen onze kwetsbaarheid tonen en eren. 
Zo kunnen we weer een voorbeeld voor anderen zijn, dat je niet zwak bent als je kwetsbaarheid toont. 



Lieverds vandaag niet zo'n lange blogpost, over een kwartier moet ie online zijn, maar heb wel net kaartjes getrokken van een ander affirmatie kaarten set van Louise Hay, die voeg ik hier toe.
Heb een fijn weekend! Dikke knuffels van mij. 



Lots of love from Susan