zaterdag 13 mei 2017

Tante Betsy Summer Dress Time


Hey girls oh wat is het heerlijk weer, vandaag heb ik ook weer een mouwloos Tante Betsy jurkje aan. Deze keer Dress Summer Les Fleurs Black, ik hou er wel van zo'n mooie zwarte jurk met prachtige bloemenprint. En zo leuk ook met die zakjes, altijd wel handig om een zakdoekje in te doen (wel zorgen dat je die er uit hebt als hij de was in gaat ;)). 


En ook vandaag loop ik weer heerlijk met blote benen onder mijn Tante Betsy jurkje, vandaag koos ik de zwarte kanten Bandelettes uit 'Black Jasmine'. 
Ik heb maat C in mijn Bandelettes (bestel ze op maat) , deze zijn 6" (inch) dat is 15 cm, ik vind dat zelf een hele prettige breedte. 
Ik vind het zo'n geweldige uitvinding tegen schurende bovenbenen/ schurende dijen.


Op de foto heb ik ook even mijn Tante Betsy vestje, Summer Cardigan Fandango Pink aan. 


Op de Amerikaanse website van Bandelettes is ivm moederdag 15% korting, geldig tot 15 mei. Ik heb net eens gekeken en met verzendkosten komt een paar Bandelettes uit op zo'n €16 omgerekend ($18,58) inclusief verzendkosten vanuit Amerika. 
TIP: Bestel wel maar één paar per keer ivm invoerrechten enzo.


Je kunt ze ook in Nederland kopen bij bol.com (€24,99) en Enchanted loves Bandelettes (€19,95) kun je ze ook bestellen...exclusief verzendkosten. Ik weet wel van Enchanted loves Bandelettes dat je ze ook gewoon kunt retourneren. 
LET OP: Ik zie net weer staan dat ze bij Enchanted aanraden om de unisex bandelettes een maat kleiner te bestellen, daar ben ik het absoluut niet mee eens. 
Ik heb dit namelijk gedaan en die rolden me toen van mijn benen af, dus bestel ze op maat. Ik heb 25 cm omvang en heb maat C. 
Ze adviseren op de Amerikaanse website wel om als je tussen twee maten in valt om ze dan in de kleinste maat te bestellen. 


Gisteren had ik fotoshoot in mijn nieuwe jurkjes en droeg ik de zwarte gladde Bandelettes. Ik maakte er een foto van zodat je ze eens aan allebei mijn benen kunt zien ;). Maar ik zorg er natuurlijk wel voor dat ik er verder netjes op sta hihi. 


Nu is mijn blogpost toch een beetje veel op een reclame spot voor Bandelettes gaan lijken whahaha, maar er zullen vast meer dames last hebben van schurende bovenbenen/schurende dijen. 
Ik ben er ook pas een jaar achter dat er oplossingen voor zijn...nu zal het niet voor iedereen zo zijn...ik kreeg namelijk al de vraag of ze ook zonder siliconen randen zijn, omdat deze Tante Betsy girl er allergisch voor is. . 
Nee de siliconen randen aan boven en onderkant zorgen ervoor dat ze op hun plaats blijven.
Wel na gebruik even uitwassen op de hand in lauw water met bijvoorbeeld wat shampoo en aan de lucht laten drogen. 


Zo nu ga ik er vandoor, heb mijn Asics sneakers weer verruild voor mijn Art clogs, maar mijn nieuwe Clumpy's hadden er ook perfect bij gestaan...er zit best veel groen in de Tante Betsy jurkjes ;). 



Lots of love from Susan