donderdag 6 april 2017

Does it make you happy?


Hey girls tsja waar ga ik vandaag eens over bloggen, deze week twee winacties de lucht in gegooid...leuk om jullie enthousiaste reacties te zien. Alhoewel ik toch nog een aantal dames op Facebook duidelijk moet maken dat je toch echt wel een berichtje hier onder mijn blogpost moet achterlaten als je een kans wilt maken op dat Tante Betsy jurkje naar keuze bij Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem. 


Maar daar maak ik morgen wel tijd voor...vandaag heb ik een luie dag gehouden en hang al de hele dag in bed (wel in een Tante Betsy jurk ;)) even goed voor mezelf zorgen. 
Gisteren was niet zo'n goede dag voor me, dus de 4 jurkjes die ik kocht bij Tante Betsy ga ik morgen nog eens passen om te kijken hoe ze staan. Dan zie ik er vast beter uit en kan ik makkelijker een juiste beslissing maken. 


Het is altijd belangrijk je eigen gevoel te volgen...wordt je happy van een jurkje van Tante Betsy aan je lijf dan zit je meteen goed. Twijfel je dan zou het wel eens kunnen zijn dat het niet jouw jurkje wordt. 
Ik bestelde twee Betsy Big Flower jurkjes, ik heb de roze rode al en die staat me fantastisch en ook het model staat me prachtig dus dat is makkelijk. 


Maar of ik happy wordt van de Betsy Big Flower Black dat is toch nog even de vraag. 
Mede Tante Betsy blogster Hilde van Hillybilly beauty die ook net zoals ik gek is van Tante Betsy jurkjes, bestelde exact dezelfde jurk en staat er in ieder geval prachtig mee.


Ook Dress Betsy Big Flower Red staat Hilde prachtig. 


Ik maakte even een collage, allebei in maat L...ik met een veel gevulder lichaam als Hilde hihihi en met een lengte van 1.57m tov Hilde met 1.67m. En hij staat ons beiden mooii :). 


Ze bestelde ook Dress Betsy Big Flower Navy net zoals ik. Ik bestelde die erbij omdat ik niet wist of de grijs zwarte versie me wel zou staan en bedacht me dat de blauwe ook mooi was. Daar werd ik in ieder geval meteen happy van toen ik die gisteren aantrok. En ook Hilde werd er meteen happy van, het is dan ook een prachtige kleur. 


Morgen zal ik foto's maken van de jurkjes die ik kocht. 
Maar ik kreeg wel van Saskia een mailtje, ze kocht Dress Chloe Big Flower Navy van haar gewonnen kadobon, ze draagt gewoon haar eigen maat schreef ze, maat S. Wat staat hij je mooi Saskia en lief dat je me deze foto toe hebt gestuurd. 


Een andere winnares Marjon deelde een vierluik en vroeg de mening van de Tante Betsy girls. Met twee foto's van Betsy big flower jurk, de rode of de blauwe en met twee foto's van Dress Patsy Stripe Red/Navy. 
Zoals ik al schreef volg ik altijd mijn eigen gevoel, dus adviseren vind ik heel lastig en ik vind ze haar stuk voor stuk mooi staan, maar ik vroeg ook hoe voel je je erin...wordt je er happy van? En daarnaast is het vaak ook wel belangrijk wat heb je in je kast hangen...kun je meer rood gebruiken of meer blauw...
Ze reageerde dat ze in ieder geval de gewonnen bon had gebruikt om de jurkjes te kopen en denkelijk Dress Betsy Big Flower Red zou kiezen en Dress Patsy Stripe Navy. Ze zit in ieder geval altijd goed met haar keuze want ze staan stuk voor stuk prachtig!


Zo girls ik ga weer lekker mijn gevoel volgen en verder kijken naar de Gilmore girls, alhoewel tegen de tijd dat deze blogpost online gaat, is manlief vast thuis ;). 

Lots of love from Susan