woensdag 26 april 2017

All kinds of outfits


Hey girls vandaag wist ik even niet waarover te schrijven, ben een beetje leeg op het moment, gewoon ook moe. Maar jullie reacties, het bezig zijn met mijn blog en natuurlijk die fantastische jurkjes van Tante Betsy doen me zo goed en helpen enorm. 


Ik kreeg net mijn Dress Patsy Stripe Rose Red binnen, de jurk van gisteren had een foutje en gaat na het weekend terug naar Tante. 
Oh wat word ik blij van zo'n heerlijke nieuwe jurk en wat zit hij geweldig, stiekem wil ik hem aanhouden maar eigenlijk wil ik hem morgen aan doen naar de Koningsdag markt in Maastricht. 


Ik heb nu even geen panty eronderaan omdat ik vandaag een andere jurk aan had van de wintercollectie, snel ook van laarzen gewisseld (is ook een paar Sendra laarzen ;)). 
Vanmorgen had ik een hele vroege afspraak bij de bedrijfsarts en had moeite om mijn bed uit te komen, ik was en ben zo moe. 


Na de afspraak ben ik wel eventjes de stad in gegaan om bij de Hema te kijken voor nieuwe slipjes. Ik had al gehoord dat ze daar ondergoed verkopen dat niet zo tussen de billen kruipt. 
We gaan het ontdekken, nou ja pas wanneer het blote benen weer is, dan heb ik daar meestal last van. 
Gisteren ook de adressen doorgegeven van de vier dames die een tube Vevina krijgen. Laten we maar duimen dat het snel weer mooi weer is en jullie kunnen gaan ervaren wat Vevina voor jullie doet en of het jullie helpt in de strijd tegen schurende bovenbenen/dijen. 
Ja er zijn vier dames die ik blij heb mogen maken!
Ik had zelf namelijk ook een tube gewonnen bij de Facebook actie van Vevina, samen met 11 andere dames die een foto instuurden. 
Mijne gaat naar CreaThea, ik had de overgebleven namen nog eens door de random name picker laten gaan ;). 


Ik had eigenlijk meer mee gedaan om een voorbeeld functie te geven met mijn gekke foto met mijn mandje vol Tante Betsy jurkjes al rennend naar de kassa :p. 
Merel heeft ook eentje gewonnen zag ik en ik zag ook een Tante Betsy rokje/jurk...wie weet nog wel een van mijn volgers of nog wel meer (maar dan niet in een Tante Betsy jurk/rok). Leuk om even te horen of je toch eentje gewonnen hebt door mijn deelactie op bijvoorbeeld een Facebook groep. 


Van het weekend, zaterdag, draag ik sinds lange tijd weer eens een keer wat anders als een Tante Betsy jurk. Dan gaan we naar Elfia en hul ik me weer in een of andere steampunk outfit, ik heb al een warme jas uit de kast gehaald. Vrijdag eens kijken wat ik ga aan doen, vroeger was ik er veel meer mee bezig en was ik al weken lang met een outfit bezig. Nu trek ik gewoon een van mijn outfits aan en geniet gewoon samen met manlief van de relaxte sfeer op Elfia (klik hier of hier schreef ik erover op mijn creatief blog, waar ik geen tijd meer voor heb).


Na een uitgebreide passessie van meerdere corsetten en outfits, jasjes heb ik besloten dat deze outfit het gaat worden. Weer eens anders als anders, wel met mijn ruffle rok die ik ooit eens zelf maakte en een underburst corset. Ja dit is een outfit waar ik wel happy van wordt en die hopelijk ook een beetje warm is (drie lagen aan ;)), de dikke jas zag niet uit :p. 


Lots of love from Susan