zaterdag 1 april 2017

555 Tante Betsy blogposts


Hey girls ik realiseerde me opeens in de loop van de week dat mijn blog alweer anderhalf jaar bestaat (26 maart was die dag ;)). 
555 blogposts deelde ik sinds ik begon met dit Tante Betsy blog op 24 september 2015. 
Ik ben dit blog vooral begonnen omdat ik graag wilde laten zien hoe de mooie Tante Betsy jurkjes op een voller model uitzien.
Ik was namelijk een jaar eerder uit enthousiasme over Tante Betsy beginnen te bloggen op mijn creatief blog en merkte dat er steeds meer vrouwen blij waren met de foto's die ik daar deelde. 


Maar al bloggend op dit Tante Betsy blog begon ik me te realiseren dat ik stiekem fashionblogger en social media influencer ben geworden (onder de links gezellige blogposts).
Ik ging wat samenwerkingen aan met sponsors omdat ik toch al enthousiast vertelde over hun produkten...zoals bijvoorbeeld de Apollo panty's van Sokken-online, die ik vandaag draag onder mijn outfit Dress Betsy Big Flower Red.


Ik heb er een legging van gemaakt door de teennaad eraf te knippen (ze verkopen ook legging ;)). Wil je ook een legging maken van je (Apollo) panty, wees dan niet bang dat het gaat ladderen, als je goed kijkt zie je bij de teennaad een dikker geweven stuk daar kun je gerust in knippen.
Nu moet je niet denken dat ik aan de lopende band gesponsord wordt, want dat is niet zo, het is al even geleden dat ik panty's voor mezelf kreeg.


Maar ik mocht wel in samenwerking met diverse sponsors een mega winactie organiseren ter ere van mijn eerste blogverjaardag
Ik gaf een De Kunstboer tas weg, ik mocht drie keer twv €25 shoptegoed bij Sokken-online weggeven, ik gaf 2 paar Bandelettes weg (een super oplossing tegen schurende bovenbenen), ik gaf 3 tubes Vevina crème weg (nog zo'n handige oplossing tegen schurende bovenbenen), ik gaf een Urban Hippies Hip Pocket weg met roosje en een paar dots oorbellen, ik gaf een setje ondergoed van RJ Bodywear weg en ik mocht van Tante Betsy een jurkje weggeven en had ook al 6 mouwloze jurkjes mogen verkopen dus ook nog eens 6 x €45 aan Tante Betsy kadobonnen én ik gaf in samenwerking met Tante Betsy verkooppunten SoMuch en Pantalone ook kadobonnen weg. Ik heb nog steeds het hele overzicht op deze pagina staan.


Ik vind het leuk om jullie te verrassen en hoef daar zelf niet altijd beter van te worden en er iets voor te ontvangen.
Maar leuk is dat natuurlijk wel, ik besteed toch heel wat uurtjes per dag aan mijn blogposts en leuke produkten reviewen die goed bij mij en mijn blog passen is niet verkeerd en waar jullie ook weer wat aan hebben natuurlijk ;). 
Van de winter kreeg ik bijvoorbeeld deze mooie en vooral ook handige Urban Hippies Porto Clover hip pocket, die ook leuk bij mijn outfit van vandaag past. Alhoewel ik stiekem hoop dat er deze lente/zomer een roze gaat komen, dat zou gaaf zijn! 


Gisteren en eergisteren droeg ik weer voor het allereerst Bandelettes onder mijn jurkjes, wat ben ik blij met deze oplossing tegen schurende bovenbenen. Dit is de Black Jasmine die ik donderdag aan had onder mijn Dress Betsy Poppy Green
Ik heb ook de gladde versie de unisex versie en schreef vorig jaar de Unisex Bandelettes review die je kunt terug lezen als je er ook last van hebt en een meer sexy oplossing wilt ipv de welbekende broekjes met pijpjes (of je kunt dit filmpje bekijken op mijn Youtube kanaal...ja ik weet het, het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens een filmpje maakte ;)). 


Sinds die mega winactie ter ere van mijn blogverjaardag heb ik alweer een aantal leuke winacties gedaan in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten, zoals SoMuch, ART Den Bosch en webshop Love, Peace & Joy en ook zelf een paar Tante Betsy kadobon winacties gedaan. 
Ik vind het belangrijk om ook de Tante Betsy verkooppunten in de spotlights te zetten zodat deze leuke winkeltjes en webshops van kleine ondernemers blijven bestaan. Binnenkort ook weer een paar gezellige gastblogposts door Tante Betsy girls Corine en Heidi.


Dit alles kan natuurlijk niet zonder zoveel enthousiaste Tante Betsy girls die me volgen en gezellig reageren, thanks girls! Ik heb dan ook een leuke verrassing voor jullie!
Heel snel komt er een hele gave winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl in Arnhem hier op mijn blog (ga maar alvast oefenen met reageren ;)). 
Marjan de eigenaresse en tevens agente van Tante Betsy vertelde me woensdag dat ik een Tante Betsy jurkje naar keuze mocht gaan weggeven op mijn blog. Hoe gaaf is dat?!
De foto hieronder komt uit het blad Vintage Lifestyle.


En oh nog meer leuk nieuws! Ik krijg net mail binnen dat ik drie Vevina tubes mag gaan weggeven, ook een fijne oplossing tegen schurende bovenbenen.
Tante Betsy girl Petra en mede Tante Betsy en beauty blogster Hilde schreven voor mij een review.
Een dezer dagen komt er een blogpost met de Vevina winactie! Yeahh zo maak ik er toch nog een blogfeestje van ;). 


Hilde van Hillybilly Beauty heeft trouwens ook feest, haar blog bestaat één jaar en je kunt er een kadobon twv €25 winnen van Tante Betsy óf Bodyshop (de keuze is aan de winnares), klik hier om mee te gaan doen. Van harte gefeliciteerd lief mede Tante Betsy blog dinnetje!


Lots of love from Susan

ps stiekem zijn het 556 blogposts, maar eentje heb ik ooit per ongeluk op geklikt en die is veranderd naar concept, maar om die nu opnieuw te publiceren is natuurlijk ook vreemd een half jaar na dato hihii.