donderdag 23 februari 2017

With a little help of you girls


Hey girls vandaag maak ik mijn blogbericht niet te lang, dat ga ik in ieder geval proberen. Vandaag ben ik thuis van mijn werk gebleven omdat ik vannacht enorm bibberend wakker werd (mennn wat had ik het koud) en gisterenavond had ik overal spierpijn...dus zit er dik in dat ik de griep heb. 
Maar okay ik nam dus vrij omdat ik voor morgen al vrij had gevraagd om in de ochtend naar Pantalone te kunnen gaan en ik voor het geval het niet doorzet, gewoon kan gaan. 


Ja girls jullie lezen het goed, Pantalone heeft morgen toch al een deel van de nieuwe collectie in de winkel, yeahh! 
Lees net dat ze carnavalszaterdag ook open zijn en carnavals dinsdag (link naar hun nieuwsbrief). 
Ik weet nog niet of ik morgen (of zaterdag of dinsdag) ga en of dat slim is, dus ik heb wat hulp van jullie nodig. 


Ga jij naar een Tante Betsy verkooppunt, stuur me dan wat foto's per mail of via mijn Facebook pagina (per PB) of Instagram account, wat het makkelijkste voor je is. Vertel hoe het er was en hoe de maatvoering voor jou is (er rekening mee houdend dat de wintercollectie groter viel en het wellicht nu weer op maat valt zoals voorheen). 
Niks hoeft hè girls, maar als je het graag wilt delen zou ik het heel leuk vinden. 
Zo kan ik zorgen dat ik de komende dagen goed kan herstellen en daar mijn energie in steken en zo kan ik toch wat foto's delen van de nieuwe collectie. 
Het hoeft geen uitgebreid verslag te zijn en het hoeven ook niet heel veel foto's te zijn.
Ik kan dan bijvoorbeeld een paar ervaringen in een blogpost gooien. 




Het zit er dik in dat vandaag ook diverse andere verkooppunten vandaag hun Tante Betsy bestelling hebben binnen gekregen of wellicht morgen. 
Die opsomming van namen gisteren in mijn blogpost zijn toevoegingen aan de originele lijst. 
Ik tel nu 62 stenen winkels in Nederland en 5 webshops, onder de stenen winkels zitten ook webshops (gewoon de lijst afgaan en op namen klikken). 
In België zitten er nu ook 6 met stenen winkels en ook webshop. 


Niet alle verkooppunten krijgen tegelijk aangeleverd, verkooppunten die nu het allereerst Tante Betsy verkopen zullen denkelijk iets later krijgen aangeleverd als de verkooppunten die er al heel lang zijn. 
Houdt hun Facebook pagina's in de gaten of neem eventueel contact op (als ze al zelf weten wanneer ze aan de beurt zijn). 


Bedenk goed dat achter Tante Betsy maar een klein team vrouwen zit, die het nu heel druk hebben en met man en macht hun best doen om iedereen zo snel mogelijk aangeleverd te krijgen, oh ja vergeet niet dat ze ook nog aan Denemarken moeten uitleveren ;). Daarna is hun eigen webshop pas aan de beurt. Dus heb geduld!


En nog wat anders de collectie wordt in drie delen aangeleverd, dus niet alles zit er nu al bij. De zippies hebben we gisteren al bij Eigen Stijl zien hangen, het zwarte jurkje ook al. Ik heb effen zippies zien hangen en tops en shirts. De rest volgt nog... Ik zag ook al wat online bij Solvejg.


En oh vergeet je niet mee te doen met mijn blogwinactie? Ik geef twee Tante Betsy kadobonnen weg twv €55 (klik op de link). 


Lots of love from Susan