woensdag 22 februari 2017

Tante Betsy shops and the new SpringSummer collection


Hey girls vanmorgen heb ik de Tante Betsy shops lijst helemaal bijgewerkt.
Ik kreeg namelijk de complete lijst toegestuurd van het agentschap van Tante Betsy met de actieve Tante Betsy verkooppunten. Heel dankbaar ben ik daarmee, zo is het overzicht compleet. 


Ik had mezelf de wekker gezet dat ik er een uur mee bezig zou zijn, maar dat ene uur werd snel dik anderhalf uur. Eerst alle verkooppunten aangekruist die ik in mijn lijst had, twee verkooppunten verdwijnen (Catootje en Sjiek Harlingen). 
Maar er zijn ook een aantal ontbrekende Tante Betsy verkooppunten toegevoegd, alsmede een aantal die met ingang van de zomercollectie (SS2017) Tante Betsy verkooppunt worden (zie mijn lijst voor de links).
Bibliss Mode te Gouda, Break Out te Lemmer, Happy Heart te Gent (BE), Het Zwaailicht te Domburg, Indeed Fashion te Alkmaar, Le Sjalerie te Sliedrecht, New Inch te Zelhem, Poortman Mode te Bemmel, Seventy One te Gent (BE), Signature te Leuven (BE), Stijl Iconen te Doesburg en XP Clothing te Woerden.


Hebben de Facebook dames onder jullie al gezien dat de Tante Betsy collectie bij verschillende verkooppunten binnen aan het komen is?
Ik deel de foto's van Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem, oh ik zou morgen meteen in de trein willen springen. 
Ik heb vrijdag al vrij genomen om naar Pantalone in Eindhoven te kunnen (een van de dichtstbijzijnde).
UPDATE om 1.19 uur Ik heb net op mijn whatsapp gelezen dat Tante Betsy toch vrijdag in de winkel hangt bij Pantalone 🎉💃🏼🎉dus even de tekst aangepast. 
Alleen één probleem ik ben net enorm rillend wakker geworden.
Ik had gisteren al enorme keelpijn gekregen én gisteravond over mijn hele lijf spierpijn. 
Dus ik ben bang dat ik geveld ben door de griep😏.


Maar nu terug naar de winkel Eigen Stijl van Marjan in Arnhem, zo te zien een hele mooie grote winkel en oh ik zie mooie zippies hangen! Poink poink poink...


Maar ik ga toch maar even snel verder met deze blogpost af te maken en te zorgen dat hij online komt, dan kan ik daarna heerlijk gaan genieten van al dat moois wat ik bij Eigen Stijl in de winkel zie hangen en wie weet wat ik in de loop van de avond op de Facebook pagina´s (te vinden op mijn lijst) van de diverse verkooppunten zie. 


Als je nu naar de webshop vliegt van Tante Betsy zelf, zul je toch nog echt even geduld moeten hebben.
De Tante Betsy verkooppunten krijgen voorrang, Tante zelf zal pas later alles online zetten (reken op minstens een week).


Er zijn er heel wat Tante Betsy shops door het land en ook in Belgie die de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen, zo kun je zelf gaan kijken en passen hoe deze zomercollectie bij jou valt en natuurlijk ook kopen. 


Ik verheug me op jullie foto´s en het zou super zijn als ik die hier mag delen, zodat we met ons allen kunnen zien hoe de jurkjes, rokjes, shirts enzo bij diverse Tante Betsy girls staan.

Lots of love from Susan