vrijdag 17 februari 2017

Tante Betsy blog Giveaway


Hey girls daar ben ik weer met een nieuwe Tante Betsy winactie, terwijl er zelfs nog een andere op mijn Facebook pagina loopt. Wow er doen daar al 177 Tante Betsy girls mee, zo leuk! Doe je nog niet mee ? Ga dan nog dit weekend je kans wagen (klik), maandag maak ik de winnaars bekend!
Maar om alle Tante Betsy girls die altijd zo enthousiast op mijn blog reageren ook een kans te geven om een mooie kadobon te winnen, start vandaag dé Tante Betsy blog Giveaway!


Ik verkocht onlangs twee Tante Betsy setjes op mijn marktplaats account (en ook nog een aantal jurkjes) en van de opbrengst van die twee setjes kocht ik deze week twee kadobonnen twv €55 per stuk bij Tante Betsy. 


Het Bouquet rokje en de blauwe Luna top zijn heel leuk, maar waren toch niet zo mijn smaak, ik denk dat een stoerder rokje me leuker zal staan. 
Léone die het setje kocht is er helemaal happy mee en ik moest wel lachen toen ze schreef "Mijn eerste aankoop van een BN-er" whahaha heerlijk toch. 


De zwarte polypants en de grijze Luna polkadot top waren wel heel gaaf, maar ik sta niet met grijs en die broek was me gewoon te lang...en ik draag toch het liefste een jurkje. 
Ik heb wel hele leuke kortere broeken gezien tijdens de Tante Betsy winter 2017 fotoshoot/dagje achter de schermen, dus wie weet. 
Janna heeft de set gekocht samen met twee vestjes (die me te groot waren), hopelijk wordt die er wel helemaal happy van. 


Maar okay...je kunt hier dus kans maken op een van de twee Tante Betsy kadobonnen twv €55 te besteden bij Tante Betsy in de webshop
Deze keer heb ik andere voorwaarden, deze keer géén verplichte Tante Betsy foto inzending.
Dat wordt me op dit moment te veel werk, ik zou het wel leuk vinden als je straks een Tante Betsy jurk/rok of outfit van de nieuwe collectie koopt, dat je me daar dan een foto/foto's van stuurt.
Zo help je ook andere Tante Betsy girls, zodat ze kunnen zien hoe het diverse typen dames staat. Dat mag ook altijd via mijn Facebook pagina of Instagram account als dat makkelijker voor je is. 


Hoe doe je mee om een kans te maken op een Tante Betsy kadobon twv €55?
* Het spreekt vanzelf dat je mijn blog volgt via Blogger of Bloglovin, Facebook of Instagram.
* Laat onder déze winactie blogpost een reactie achter dat je mee doet (alleen hieronder reageren geldt als deelname!)
* Vertel gezellig even welke jurken/rokken/shirts enzo van de Tante Betsy Spring Summer collectie op je wishlist staan (check hier de SS2017 tag blogposts). 
De actie loopt tót 3 maart 2017 dus vóór die dag moet je aanmelding hieronder geplaatst zijn. 

* Actieve volgers krijgen extra kansen, actief zijn betekent hier op mijn blog regelmatig een reactie achterlaten. 
Ik kan dit alleen checken als je dat hier onder mijn blogposts doet en niet op Facebook of Instagram. Zeker is het leuk als je daar een reactie achterlaat, maar die kan ik niet checken. 
* Delen van de actie op je Facebook profiel en/of instagram account of blog is heel lief (zo bereik ik nog meer Tante Betsy girls). 


Let op! Heb je problemen met een reactie achter te laten onder mijn blogposts?
Lees dan HIER hoe dat op te lossen, het zit er namelijk dik in dat het komt doordat je rechtstreeks vanuit Facebook wilt reageren (klik dan bij delen op 'openen in Safari' bij je iPhone en bij Android klik op de puntjes rechtsboven en 'open in Google'). Succes!


Lots of love from Susan