vrijdag 10 februari 2017

SoMuch Tante Betsy Lovers


Hey girls wow er doen al meer als 150 Tante Betsy girls en Tante Betsy wannabees mee met de SoMuch Tante Betsy blog Facebook Giveaway die ik doe in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt SoMuch. Er zullen twee kadobonnen verloot worden van €50 te besteden bij SoMuch in de stenen winkel in Heerenveen, in de webshop én tijdens het SoMuch Betsy Lovers Meeting event te Utrecht. 
Doe je nog niet mee, twijfel geen moment en laat een reactie onder deze Facebook post dat je mee doet.
Altijd leuk als je vertelt wat jij leuk vind van de Spring Summer 2017 collectie die eraan komt, klik hier om te kijken wat er allemaal aan komt. Lees even de voorwaarden!
Als je de SoMuch Facebook pagina gaat liken, mis dan de winactie niet die daar loopt ;). 


SoMuch Betsy Lovers Meeting wat is dat?
Dat is een meeting voor dames, die Tante Betsy lovers zijn, en tijdens die meeting wordt de Tante Betsy zomercollectie 2017 gepresenteerd en is er mogelijkheid tot passen en kopen.
Daarnaast is het natuurlijk ook een meet en greet voor ons allen. Er is een kleine bijdrage aan verbonden van €3,75 voor koffie of thee bij binnenkomst. 
Er hebben zich tot nu toe 60 Tante Betsy girls aangemeld, maar er is plek voor het dubbele aantal. Lijkt het je leuk om al die leuke lieve enthousiaste spontane Tante Betsy girls te ontmoeten én vooral natuurlijk ook een groot deel van de zomercollectie te zien, dan is dit je kans!
Aanmelden doe je bij SoMuch Lovers Meeting op Facebook, daar moet je eerst even lid van worden voordat je je voor het event kunt aanmelden. Heb je geen Facebook en wil je toch komen dan kun je je natuurlijk ook per mail aanmelden bij SoMuch, vol=vol.


Ik ga dadelijk of morgen diverse Tante Betsy jurkjes, maar ook de zwarte polypants, een rokje, twee tops en twee vestjes op mijn marktplaats account zetten. 
Ik had het al eerder willen doen, maar ik wilde vanmiddag ook even lekker het bos in gaan en even een frisse neus halen.


Er komen een paar jurkjes op van oudere collecties, maar ook een jurk van deze collectie die ik al in twee andere kleuren heb, hij lijkt me net wat teveel op de zwarte versie en die vind ik stiekem veel mooier. 
Daarnaast dus twee vestjes van de zomercollectie, ik vind het jammer om ze te verkopen, maar ze zijn me te groot. Ik heb liever een kleiner vestje op mijn jurkjes, dus heb je deze in M dan wil ik ze ook dolgraag met je ruilen. 
Er gaat ook een hele gave en gewilde jurk de verkoop in, maar die heb ik ook in een andere versie en die draag ik liever. 
Daarnaast heb ik twee setjes te koop...nou ja ik verkoop ze alle vier apart en van de opbrengst van de twee setjes, van die vier items komt er weer een blogwinactie!


Zo nu snel deze blogpost online zetten zodat ik dan ook de jurkjes enzo op marktplaats kan gaan zetten, alleen daar reageren aub als je interesse hebt. 



Lots of love from Susan