maandag 20 februari 2017

SoMuch lucky Tante Betsy girls


Hey girls vandaag ga ik dan de winnaars bekend maken van de winactie die ik in samenwerking met Binnie van SoMuch te Heerenveen deed, de SoMuch Tante Betsy blog Facebook Giveaway
Er deden 190 Tante Betsy girls en Tante Betsy wannabees mee, en tsja er kunnen maar twee dames winnen dus een heleboel teleurgestelde Tante Betsy girls. 



Normaal is de pijn wat minder groot als je weet wie gewonnen heeft en je die Tante Betsy girl wellicht al vaker op mijn blog hebt zien voorbij komen met een foto of zo.
Deze keer was er geen verplichte Tante Betsy fotoreactie, er waren wel een heel aantal dames die hun wishlist achterlieten, leuk! Daar deelde ik een aantal van in de blogpost SoMuch Tante Betsy SS2017 wishlists.  
Dit is by the way de mijne, my SS2017 wishlist (Spring Summer).
nou ja hij zal nog groter worden naarmate ik de hele zomercollectie van Tante Betsy ga zien, maar deze staan bovenaan mijn lijst.
De vogeltjes jurk in model Lola en roze en groen. Die rode zippie, maar ook de zwarte daar beneden en de groene ben ik ook verliefd op :). Daarnaast vind ik die zwarte, groene en ook rood roze doorknoop jurk leuk en dat mooie effen rode jurkje staat ook op mijn wishlist en als het tegen de zomer loopt wil ik zeker ook nog wat van die mooie mouwloze jurkjes hebben.


Volgens mij deed een van de winaressen (ik heb net twee namen getrokken) al eens eerder met een winactie mee, dus ik ga kijken of ik een foto kan tevoorschijn toveren. 


Zit je nu niet bij de winnaressen, wat er natuurlijk heel dik in zit met 190 lootjes, doe dan gezellig mee met de winactie op mijn blog, waarbij je een van de twee Tante Betsy kadobonnen twv €55 kunt winnen. 
Open de pagina in safari of google, anders kan het zijn dat je reactie niet gepost wordt. 


Ook zit er een winactie aan te komen die ik ga doen in samenwerking met Love, Peace & Joy (de jurk en de rok zijn beide verkocht en moeten nog verstuurd worden).
Naar alle waarschijnlijkheid zal dat ook weer een Facebook winactie worden, zodat zoveel mogelijk Tante Betsy girls een kans maken om mee te doen. 


Zo girls ik ga de winnaressen bekend maken, ik maakte het me deze keer makkelijker en hoefde niet alle getallen op te schrijven, die bij de namen hoorden. Maar ik kopieerde de pagina's en heb strookjes geknipt, een stuk minder arbeidsintensief. 
Zo nu heb ik jullie lang genoeg in spanning gehouden...


Als allereerste trok ik het lootje van Wendy Verdooren.
Wendy je deed al eens mee met een blogwinactie, stiekem deelde ik je foto al hierboven dus wellicht voelde je al aan dat je bij de winnaars hoorde.


En het tweede lootje is van Annemarijn Zegelink, dit is jouw reactie op mijn Facebook winactie. 



Van harte gefeliciteerd Wendy en Annemarijn! Grappig dat jullie allebei graag een zippie op je wishlist hebben staan, ik duim heel hard dat die er ook bij zitten als ze een dezer dagen uitgeleverd worden aan SoMuch. Ik weet natuurlijk niet precies wat Binnie allemaal ingekocht heeft.
Neem even contact met me op via mijn Facebook pagina per PB en laat me even weten of jullie live gaan shoppen in de winkel te Heerenveen of jullie naar de SoMuch Betsy lovers meeting te Utrecht komen (zondag 5 maart) of dat jullie online gaan shoppen bij SoMuch.


Zat je er nu niet bij, niet getreurd dus...of in ieder geval niet te lang. En ga vooral een kans wagen bij de Tante Betsy blog Giveaway die loopt tót 3 maart. 
Lees even de voorwaarden, maar ook voor die winactie hoef je geen Tante Betsy fotoinzending te sturen. Dus de drempel is al een stuk lager ;). 


Oh ja en de nieuwe collectie stroomt een dezer dagen verschillende Tante Betsy verkooppunten in, dus hou die Facebook pagina's van jouw dichtstbijzijnde verkooppunt of favoriete webshop in de gaten. Tante Betsy zelf zal pas later volgen en de eerste verkoop aan de Tante Betsy verkooppunten gunnen. 


Lots of love from Susan