dinsdag 14 februari 2017

Lots of love from Susan


Hey girls vandaag is het Valentijnsdag en wat was het ook voor mij een heerlijke verrassing om een stapel Valentijnspost op de deurmat te zien liggen. Heerlijk om zo verrast te worden, dat doet een mens goed. 


Er lagen tien oh nee elf (manlief heeft ook een kaartje gekregen en je raad natuurlijk wel van wie ;)) kaarten/brieven op de deurmat. De gewone post niet mee geteld ;).
Zulke lieve woorden op alle kaartjes, thanks lieverds dat doet me echt goed, jullie bezorgden me een glimlach op mijn gezicht. 
Grappig ook om al die verschillende zoenen te zien :D. Wat een heerlijke #nietplakkenmaarsmakken actie van PostNL.


Oh ja ik stuurde mezelf ook een Tante Betsy kaart hihi, ik wilde even testen of een kaart met weinig lippenstift ook zou aankomen...ja dus :). 


Eentje was een echte Valentijns kaart zonder afzender, maar stiekem weet ik toch van wie die komt, dat kon ik namelijk zien aan de leuke broche. Eva had die pas op de Tante Betsy Liefde Facebook groep gepost hihi. Dankjewel Eva :). 


Vandaag draag ik ook heel bewust rood, doorknoopjurk Dress Betsy Red (zomercollectie 2015) die stiekem meer oranjerood is met roze gecombineerd. 
Ik heb er een roze top met lange mouwen onder en aan de benen een knalrode thermopanty (nu legging) en mijn rode ZOO Adventure laarzen. 


Vergeet niet hun Facebook pagina te volgen, ze delen regelmatig de shows waar ze op staan en nu staat er een mooie valentijnswinactie op en het is natuurlijk ook heel leuk als je die deelt :). 


En natuurlijk koos ik vandaag voor mijn rode Danefae jas als bijpassende jas. De mensen op straat zagen dan ook een geheel rode outfit ;). 


Vandaag was weer de eerste dag op mijn werk, na twee weken thuis geweest te zijn. 
Ik deed niet zo heel veel vandaag, ik had meteen even een gesprek met mijn begeleidsters. Maar ik naaide wel nog even een gehaakt bloemetje op een jeanshartje (niet zelf gehaakt hoor) en een stukje kant op een rood hartje. Zo kunnen jullie meteen even goed de kleur van mijn Dress Betsy Red zien. 


Dit populaire model komt weer terug deze zomercollectie. Deze doorknoopjurken van de zomercollectie 2015 zijn de enige jurken die ik in XL heb. 
Destijds was dat de eerste collectie die op maat viel en omdat ik in alle oude modellen een L had, koos ik toen voor een XL. 
Ze zitten me verder goed hoor, ik denk dat een L ook gepast zou hebben. 
Daar ben ik eigenlijk pas achter gekomen toen ik voor het eerst naar Tante Betsy verkooppunt Pantalone in Eindhoven ging, dat een L me beter staat...maar ik ben af aan het dwalen van mijn Valentijns blogpost whahaha. 
By the way het eerste gedeelte van de Tante Betsy zomercollectie is in het land, maar stond gisteren nog bij de douane dus geduld lieverds. 


Lots of love from Susan and happy Valentine!