dinsdag 28 februari 2017

Live to inspire


Hey girls hebben jullie al gezien dat ik vandaag in het Inspiratie Magazine sta van Tante Betsy verkooppunt en online boetiek Love, Peace & Joy?!
Natuurlijk wist ik dat het eraan zat te komen en ik wist in grote lijnen ook wat in het interview zou staan, maar toch ben ik blij verrast. 
En wat zijn de foto's leuk geworden en wat hebben we die dag geboft met het prachtige weer. Je kunt het gaan lezen onder deze link: Op bezoek bij Tante Betsy fan Susan


Leuk dat er al zoveel van jullie enthousiast mee doen met de Love, Peace & Joy Tante Betsy blog Facebook Giveaway
Doe je nog niet mee, ga dat dan vooral even doen.
Klik hier om naar de winactie te gaan op mijn Facebook pagina
Laat een gezellige reactie achter wat je graag zou willen kopen in de webshop van Love, Peace & Joy en het is natuurlijk wel een Tante Betsy winactie ;).
Zie hier wat ik tot nu toe deelde van de Spring Summer 2017 collectie.


Mooi zo'n leuke samenwerking samen met een Tante Betsy verkooppunt. 
Ellen benaderde me naar aanleiding van mijn nieuwjaarskaarten die ik begin januari naar heel wat Tante Betsy verkooppunten stuurde.
Ik stuurde die om ze een Happy Tante Betsy Year toe te wensen, maar ook om te zien of we samen wat konden betekenen. Voor elkaar, maar natuurlijk ook voor jullie. 
 

Zo kwam ook deze mooie winactie tot stand en het interview met fotoshoot :D. 
En straks mag ik dan twee Tante Betsy girls of wellicht ook wel Tante Betsy wannabees blij te maken met zo'n mooie cadeaubon van €50.
Maar ik vind het ook leuk om kleine ondernemers te steunen met mijn blog.
Ik zag dat er al een paar Tante Betsy girls de leuke spullen van Urban Hippies in de webshop van Love, Peace & Joy hadden gespot. 
Gisteren droeg ik toevallig de Peony armband bij mijn outfit, zo leuk en ik draag vooral op mijn werk graag de Urban Hippies Hip Pockets die ze ook verkopen. 


Ik vind het leuk om jullie te mogen inspireren op mijn blog, leuk om te laten zien hoe de jurken van de nieuwe collectie staan bij diverse Tante Betsy girls. 
Ik heb op dit moment nog niet zo heel veel om te laten zien van de nieuwe collectie, ik heb zelf één jurk van de nieuwe collectie, Dress Sporty Roses Black, die ook te koop is in de webshop van Love, Peace & Joy. 


Ik heb vrijdag een paar jurken gepast (zie en lees hier) en de meesten vallen netjes op maat zoals we gewend zijn van Tante Betsy (de wintercollectie was daarop een uitzondering).
Maar ik hoop snel meer verschillende modellen te kunnen laten zien van de nieuwe zomercollectie en ook foto's van diverse Tante Betsy girls. Ik hoor graag of ik jouw foto's ook mag delen, dit kan per mail maar via mijn Facebook pagina of Instragram account kan ook.

Lots of love from Susan