zaterdag 11 februari 2017

I'm gonna kiss you all over


Hey girls het is weer zover de niet plakken, maar smakken valentijnactie van PostNL is er weer. 


Ik deed de afgelopen jaren ook al mee, vorig jaar kon je dat hier op het blog zien en deze keer speciaal voor de foto een rode jurk aan gedaan. 
Tante Betsy Dress Ola Flora Red met rood en roze gecombineerd en mijn rode ZOO Adventure laarzen.


Hihihi vandaag dus een keer per jaar met lippenstift ;). Speciaal voor de #nietplakkenmaarsmakken actie. 


Mijn roze Tante Betsy cowboy boots waren ook heel hard aan het roepen, maar toch liever met dit weer mijn rode outdoor laarzen aan ;). Inmiddels ook een roze hoodievest van Tante Betsy aangedaan want het is toch wel frisjes. 


Ik ben me weer aan het amuseren met 'valentijn' kaartjes te schrijven, ik heb al een raffel geschreven aan dames uit mijn adresboek, zo'n twintig stuks. 
Maar wie weet vind jij het ook wel leuk om een Tante Betsy kaartje te ontvangen en mij ook een kaartje te sturen ;). 
Ik heb er nog 20 over, als jij me een mailtje stuurt met je adres (in Nederland!), dan mail ik je mijn adres terug. 
Ik heb er nog wel meer, maar ik moet natuurlijk ergens een lijn trekken en kan geen honderd kaartjes versturen, dan komen ze straks niet aan en dat willen we niet. Dan denken ze dat het een promotie is en dat is het natuurlijk niet ;). 


Natuurlijk kun je ook andere lieverds in je omgeving verrassen met een valentijn kaartje, je hebt misschien nog wel wat liggen of je maakt er zelf ;). 
Ik heb een la vol kaartjes, wat zeg ik twee...drie...nee zelfs vier lades vol met kaartjes (niet dat ze allemaal toepasselijk zijn hoor hihihi). 


Lots of love from Susan