zaterdag 25 februari 2017

Guestblogger Heidi shopping at Eigen Stijl Arnhem


Hey girls vandaag weer een gastblogpost geschreven door Heidi, die heerlijk is gaan shoppen bij Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem.
Ik had Marjan, eigenaresse van Eigen Stijl, getipt dat Heidi zou komen shoppen en een gezellige blogpost voor me zou schrijven.
Vanaf hier laat ik lekker het woord aan Heidi en kunnen jullie lezen hoe het voor haar was om de nieuwe zomercollectie te zien, te passen en te kopen in zo'n leuk Tante Betsy verkooppunt (er zijn er meerdere in Nederland en ook enkele in België, zie mijn lijst).

 
Dagenlang gezwijmeld bij alle foto's van de aanstaande collectie. Spannend, spannend, wat gaat er allemaal komen. Nadat ik de blauwe zippy met bloemen (Dress Sporty Roses) had gezien bij Eigen Stijl in Arnhem moest ik naar de winkel. 
Vanochtend samen met mijn man Marco wezen shoppen. Ik kende Eigen Stijl al. Hier heb ik mijn eerste Tante Betsy gekocht 2 jaar geleden. 


De winkel was net verbouwd, alle ruimte en het zag er super mooi uit. Gelukkig hingen alle Betsy's voorin. Hoefde ik niet lang te zoeken. Mijn lichtblauwe lieveling hing voorin. En nog mooier dan op de foto. Prachtig. 


Een waarschuwing, ik vind dat de zippy behoorlijk klein valt. Ik heb heel erg getwijfeld tussen 2 maten maar uiteindelijk maar naar het advies van de verkoopster geluisterd. Best strak dus. 
Heidi draagt op deze foto's een XL, maar heeft toch besloten om de L te kopen.
 

De andere jurken die ik gepast heb konden allemaal in de zelfde maat als ik afgelopen winter droeg. Ik heb het idee dat deze collectie ruimer is dan vorige zomer. Passen is dus het advies. Vooral de zippy's.

Zijnotitie van Susan: na mijn passessie bij Pantalone gisteren (klik), heb ik het idee dat de zomercollectie op maat valt zoals vanouds (sinds zomercollectie 2015, met uitzondering van de wintercollectie '16/'17).
Maar dat is dus voor iedereen persoonlijk, ik heb een zandloper figuur en draag mijn jurken graag strak, voor ieder figuur en iedere smaak is het weer anders. Dus als je even kunt ga vooral lekker passen (en kopen) bij een Tante Betsy verkooppunt.


Voor de heren was er ook nog een mannenhoek. Maar aangezien dat het jurkenbudget drukt, geen aanrader 😂 


Jammer genoeg waren er niet héél veel jurken. Tenminste niet in mijn kleuren. Misschien is dat maar goed, want dan kan ik 5 maart bij Binnie ook nog goed passen.
Zijnotitie van Susan; Heidi gaat net zoals ik en diverse Tante Betsy girls naar de SoMuch Betsy Lovers Meeting te Utrecht, hier in deze blogpost vertel ik er meer over.


Voor alle liefhebbers van het zwarte jurkje met borduur. Het is prachtig. Mooie mouwen. Prachtig model. Voor mij helaas te zwart. 


Het was gezellig, manlief heeft een mooi boek gekocht over koken. Want leuke cadeautjes en hebbedingetjes hebben ze er ook. 
Leuke ochtend, aanrader die Eigen stijl in Arnhem.


En girls hebben jullie genoten van deze gastblogpost van Heidi? Ik vind het heerlijk om het enthousiasme van Heidi te zien op de foto's en heerlijk lachen dat ze lekker in de etalage is gaan zitten. Het heeft zo zijn voordelen als ze op de hoogte zijn van je bezoekje en van het feit dat je een gastblog schrijft voor dit Tante Betsy blog.
Ik heb Marjan de eigenaresse van Eigen Stijl al persoonlijk ontmoet tijdens het dagje achter de schermen bij Tante Betsy. Ze werkt namelijk voor het agentschap dat Tante Betsy vertegenwoordigd.

Lots of love from Susan