dinsdag 21 februari 2017

Get Inspired


Hey girls wat leuk ik zag vandaag een nieuw berichtje van Tante Betsy verkooppunt (online boetiek) Love, Peace & Joy op Facebook met de link naar hun inspiratiemagazine, daarin stelt hun nieuwste blogger Jolinda zich voor. 
Wat schrijft ze heerlijk en ja leuk een goede aanvulling voor het team (ze deden onlangs een oproep). 


Ze gaat bloggen over fashion, verrassende combinaties en hoe je een outfit helemaal af kunt maken met de leukste accesoires.
Dit stukje tekst hierboven heb ik even overgenomen uit het blog, hier kun je het gaan lezen. En wat leuk de Peony armband van Urban Hippies zie ik als een van haar favorieten langskomen. 


Ik ken Jolinda van Missforty al, mijn oog was al eens eerder gevallen op een blogpost van haar (zo kwam ik via haar blog er vorig jaar achter dat er in Den Bosch ook een Tante Betsy verkooppunt zit). 
Alleen lukte het me destijds niet om zichtbaar een reactie achter te laten. 
Maar ik dacht ik ga weer eens gezellig kijken op haar blog en oh wat leuk ze blogde ook over Tante Betsy (klik hier) en laat een paar prachtige foto's zien van de de nieuwe zomercollectie. 
Ook zocht ik even een foto van Jolinda op in een Tante Betsy jurk (Dress Colar Red) en oh wow op deze foto staat ze met een paar prachtige Tony Mora cowboylaarzen, I love them!


En oh ik heb toch weer een jurkje erbij op mijn wishlist of misschien nog wel een paar. 
De foto van het zwarte jurkje deelde ik al eens, maar niet in zijn geheel (hier zie je alle Tante Betsy SummerSpring 2017 foto's die ik gedeeld heb).
En nu ik de foto van deze prachtige jurk bij Jolinda zie, heb ik zoiets van Hebbennnn! Zo gaaf ook met dat bloemen borduursel. 


Ik deelde gisteren de fleurige variant en die stond nog niet op mijn lijst.
Maar nadat ik de foto van de zwarte en die mooie halslijn heb gezien ben ik verkocht. 
En ik kan jullie verklappen dat die er deze lichting bij gaat zijn! Yihaa!


Ik heb zo'n zelfde jurk ooit eens gehad maar op een of andere manier was het niet mijn ding en heb ik hem verkocht. Maar nu ben ik over de streep en duim ik heel hard dat deze jurk me prachtig zal staan. Ik vind de print ook veel leuker. 


Naar alle waarschijnlijkheid zal mijn interview door Ellen van Love, Peace & Joy volgende week in het inspiratie magazine staan, samen met foto's van de fotoshoot. Stiekem vind ik het toch wel heel leuk en verheug ik me erop :). 

Lots of love from Susan