maandag 13 februari 2017

Blue Tante Betsy Monday


Hey girls vandaag een outfit of the day (OOTD) blogpost, vandaag is het Blue Monday (het is officieel geen blue monday hoor, maar ik heb een blauwe Tante Betsy outfit aan ;)) én de dag van het gebroken hart hoor ik op de radio. 


Ik draag vandaag Dress Bibi Flora Blue met een petrol thermopanty/legging en mijn azuurblauwe ZOO Adventure laarzen (ik kocht deze in de sale bij Diezijner, ze hebben nog een paar rode en nog bruine en grijze) en mijn Sweatvest Lotte Jeans zodat ik het lekker warm heb. 


Ik ben met manlief onderweg en tegen de tijd dat we thuis zullen zijn zal ik bekaf zijn (we zijn net weer in Zuid Limburg ;)). 
Manlief vroeg me voor het weekend of ik maandag mee naar Rotterdam wilde om iets op te halen, oh jaaa ik herinnerde me namelijk dat er een Tante Betsy verkooppunt in Rotterdam zat dus wie weet...ze hebben nog veel sale in de winkel, bij Movimento las ik op een Tante Betsy Facebook groep post van Tante Betsy girl Melanie.


Maar van het weekend nog eens gevraagd te hebben waar we nu precies moesten zijn, bleek dat in Nootdorp te zijn en girls we hebben uiteindelijk geen tijd gehad om ergens naar toe te gaan. 
Maar samen met manlief zijn is al fijn en geloof maar dat hij stiekem heel blij was dat ik ben mee gegaan, hij kon mijn hulp heel goed gebruiken. 


Vanmorgen vroeg heb ik in ieder geval gezorgd dat ik alle Tante Betsy jurkjes en setjes die verkocht zijn, ingepakt heb en verzendklaar waren. 
Op een jurkje na, de zippie green, heb ik ze allemaal verkocht. 


Maar die zal ik binnenkort ook wel kwijt zijn...ik heb hem maar één enkele keer gedragen.
Ik ga liever voor een zippie met vrolijke print van de zomer collectie


Dat betekent dus dat er ook weer een blogwinactie gaat komen, ik moet nog even kijken wanneer ik die start en welke voorwaarden ik eraan ga verbinden. Ik moet namelijk nog steeds foto's delen van de vorige winacties en dat is wel erg veel werk...ideeën zijn altijd welkom!


Ik ben vanmorgen nog even een gedeelte van de valentijn kaarten gaan posten in de brievenbus voor de #nietplakkenmaarsmakken actie.
'Mijn' brievenbus was inmiddels buiten gebruik, dus ik moest wat verder lopen. 


De pakketjes heb ik allemaal in Nootdorp afgegeven bij een PostNL pakketpunt samen met de rest van de valentijn kaarten (Wendy die van jou nog niet die ligt nog op de keukentafel). 
Als PostNL meewerkt hebben morgen een heel aantal Tante Betsy girls een nieuwe jurk of outfit in de bus en ook nog een heel aantal een leuke Tante Betsy kaart :). 
Morgen is de dag van de liefde, maar ik vier die natuurlijk iedere dag hihi, heb een fijne avond en een mooie valentijn morgen!

Lots of love from Susan