maandag 16 januari 2017

Who are the lucky Tante Betsy winners


Hey girls menn wat doe ik mezelf soms toch aan hè met zo'n Tante Betsy kadobon winactie?!
Ik ben er vandaag al weer urennn mee bezig en ben er natuurlijk ook al meerdere uurtjesss mee bezig geweest. Lijsten maken, foto's delen...als ik zo'n like & share winactie zou doen, zou ik er veel sneller mee klaar zijn, maar ja that's not me. Ik had ook alle namen in een of andere winactie generator kunnen doen, maar ik heb weer ouderwets lootjes geschreven, geknipt en opgefrommeld.
 

Alhoewel ik er wel over zit na te denken om dat te gaan doen als ik binnenkort de winactie ga doen waarbij je kadobonnen bij van Tante Betsy verkooppunt SoMuch kan winnen. Denkelijk wordt dat een winactie zonder Tante Betsy fotodeelname, maar dat ga ik eerst met Binnie van SoMuch bespreken. Een reactie op mijn blog is wel weer leuk, ik zag net ook al een happy mailtje...dress Holiday is nu ook verkocht (nou ja ik moet mijn rekeninggegevens nog doorgeven). 


Maar okay terwijl ik dit typ zijn er nog geen winnaars bekend, de notaris is nog niet thuis ;). De lootjes zijn allemaal geschreven en klaar om er een winnaar uit te laten trekken. 
Er zijn bij de blogwinactie 59 deelnemers...daar zijn dan wel weer veel extra winkansen bij voor delen op social media en voor actief zijn op mijn blog...


Aan de Facebook winactie tel ik 82 deelnemers...ja er doet ook een man mee, dus ik kan niet zeggen Tante Betsy girls ;). Er zijn enkele die aangaven mee te doen, maar geen Tante Betsy fotoreactie hebben achtergelaten. Er zaten ook een aantal dubbele fotoreacties bij...of de dames dachten dat ze nog niet hadden meegedaan óf...


Er doen ook Tante Betsy wannabees mee, leuk! Vooral als ze snappen dat er toch echt een Tante Betsy foto inzending bij je aanmelding hoort.
Ria was wel heel creatief met haar 'say yes to the dress' foto reactie op mijn Facebook winactie, heerlijk vind ik dat, dat is pas creatief omgaan met de opdracht 'een Tante Betsy foto'. 

Anita deed eerst mee met een creatieve inzending, ze was creatief geweest met paint en had haar hoofd op een leuke Tante Betsy jurk geplakt. 


Maar opeens kwam ze met een foto met haar lijf in die leuke Tante Betsy jurk hihi, dus is ze zomaar van een Tante Betsy wannabee een Tante Betsy girl geworden! Yihaa!
Dat had natuurlijk niet gehoeven hoor...die foto reactie op Facebook was ook al heel leuk, maar altijd leuk om te zien dat iemand helemaal happy is met haar Tante Betsy jurk. 


Oh girls ik zie de tijd omvliegen, ik ga mijn blogpost klaarmaken en anders maar zelf de lootjes trekken...vandaag heb ik by the way Dress Betsy Red aan van de zomercollectie 2015. Het blijft een superleuke jurk en het goede nieuws is dat dit model er deze zomercollectie ook weer bij zal zijn...yihaa!


Okay girls ik heb toch maar zelf de lootjes getrokken, ik moet er natuurlijk ook nog de foto inzending en foto reactie (Facebook winnaar) bij zoeken, dus ik ga niet meer langer wachten. 
Ik heb eerst het doosje genomen met lootjes;


De winnares van de Thankful Tuesday Tante Betsy winactie op mijn blog is gewordennnn...Saskia P!


Saskia stuurde deze foto in van een hoodie van de zomer 2016 collectie, ze schrijft dat ze hem pas weer in haar kast ontdekt had (ze kocht hem in de uitverkoop vorig jaar) en is nu helemaal happy met deze hoodie als jurk. 


En uit het appeltje trok ik de volgende naam (nou ja ik schreef nummers voor de namen) Marjon de Bas met haar Mila Cornflower Red foto reactie. 


Gefeliciteerd Tante Betsy girls! Jullie hebben allebei een Tante Betsy kadobon twv €50 gewonnen!
Sorry voor alle Tante Betsy girls en wannabees die ook mee deden en niet wonnen. Maar niet te lang getreurd, er komt heel snel een nieuwe winactie aan!

Lots of love from Susan