zaterdag 7 januari 2017

What are the odds?


Hey girls ik schreef al eens een what are the odds blogpost waarin ik een foto deelde met Tante Betsy girl Moniek die bij me aan de deur stond in exact dezelfde jurk van Tante Betsy, whahaha heerlijk wij vonden het wel lachen. 
En ik denk dat alle Tante Betsy girls het heel leuk zouden vinden om eens een keer een 'kopie' van zichzelf tegen te komen. 


Maar wie weet woon jij wel in een gebied dat sterk vertegenwoordigd is door Tante Betsy girls en kom je regelmatig een andere Tante Betsy 'jurk' tegen in het straatbeeld. 
Moniek en ik zijn ons tot nu toe nog niet tegen gekomen in Heerlen...
Af en toe zie ik wel op Marktplaats verkoopsters die uit het zuiden van Limburg komen, maar op een keer na ben ik verder nog nooit iemand tegen gekomen hier in Limburg in een Tante Betsy jurk. 


Ik ben heel benieuwd of je vaker dames tegen komt in een Tante Betsy jurk. Zwaai je dan naar elkaar? Of maak je een praatje? Of gebeurd het zo regelmatig dat je het de gewoonste zaak van de wereld is?



Omdat ik toch wel erg benieuwd was waar al die Tante Betsy shops eigenlijk allemaal zitten heb ik er eens de kaart van Nederland bij genomen (ik heb rode stippen op de kaart gezet). 



Ik heb namelijk geen flauw idee waar al die plaatsen van die stenen winkeltjes zijn.
Okay plaatsen als Eindhoven, Breda, Den Bosch, Amersfoort, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Leeuwarden, Groningen, Haarlem, Den Haag, Delft, Amsterdam, Arnhem, Amersfoort, Nijmegen, Middelburg...weet ik allemaal wel te vinden en ook wel te liggen. In enkele ben ik zelf al geweest zoals hierboven te zien is (heb er ook al over geblogd ;)). 



Maar ik heb me helemaal suf gezocht naar Terborg. Deventer en Enschede haal ik altijd door elkaar, vraag me niet waarom ;). 
Culemborg, Oosterhout, Wageningen, Nieuwendijk, Winterswijk, Markelo, Oldenzaal, Lochem, Zutpen, Doetichem, Dordrecht, Elburg, Kampen, Meppel, Heerenveen, Veendam, Harlingen, Egmond aan Zee heb ik toch allemaal even moeten opzoeken. Inmiddels weet ik ook dat Den Burg op Texel ligt en Midsland op Terschelling...ja zo leert deze blondine nog eens wat. 



Oh ja ik woon ergens helemaal beneden in het land in Zuid Limburg, geboren in Maastricht, maar inmiddels al weer tien jaar wonende in Heerlen in de Oostelijke mijnstreek. 
Geen Tante Betsy verkooppunt in de buurt, zou wel leuk zijn hoor als er eentje in Maastricht zou komen. Wel komt er eentje in Roermond en is er eentje in Venlo (ben ik nog nooit geweest). 



En jullie girls wonen jullie wel bij zo'n leuk stenen winkeltje in de buurt? Ben je er al eens geweest of kom je er zelfs regelmatig of koop je je Tante Betsy jurken over het algemeen online of op marktplaats?
Ik ga er weer snel vandoor, wij gaan uiteten in Duitsland en ik moet nog foto's bij deze blogpost zoeken en links plaatsen gaat me al helemaal niet lukken. Zoefff! Een fijn weekend!


Lots of love from Susan