dinsdag 24 januari 2017

Tante Betsy girls power women


Hey girls wat zijn jullie toch allemaal toppers, wat een lieve reacties op mijn blogposts. Mooi is dat toch al die bijzondere contacten, al die bijzondere Tante Betsy girls, het voelt als een enorme warme deken. 
Het is toch geweldig om omringd te zijn door zoveel bijzondere dames. Ik voel me enorm gezegend dat ik me in die warme deken mag nestelen en het is een eer dat ik ook lekker een warme deken om jullie heen mag slaan en jullie mag inspireren. 


Fijn om jullie te mogen helpen met mijn blog zodat jullie zien hoe de Tante Betsy jurkjes en rokjes en setjes, een van ons staan. 


Er zijn hier altijd wel dames te vinden die eenzelfde figuur als de jouwe hebben of dezelfde haarkleur of stijl. 


Je kunt op mijn blog alle kanten op, scroll maar eens door oudere blogposts en geniet maar van al die Tante Betsy girls die het lef hebben om zichzelf te laten zien. En natuurlijk ook van de onherkenbare foto's hoor of de down under foto's ;). 


Zo helpen we elkaar, je hoeft je niet meer alleen te voelen omdat jij ook als volwassen vrouw gek op roze of rood bent en niemand in je omgeving dat draagt. 


Hier (en nu ook in de Tante Betsy Facebook groepen) vind je vrouwen net zoals jij, die gek zijn op een vrolijke Tante Betsy jurk (outfit) en er ook verdomd prachtig in uit zien. 


Ik ga weer eens wat foto's delen, het kan zijn dat ik alleen maar foto's deel zonder te vertellen welke jurk of outfit de dames dragen. Kijk gewoon lekker mee en geniet! 
Het worden foto's die gedeeld werden op mijn Facebook pagina voor de inmiddels verlopen Tante Betsy kadobon Giveaway gewonnen door Marjon.
Hierboven zie je Corine (Dress Bibi Cornflower Blue), Thea (Dress Sue Dot Black/Blue), Tamara (Dress Bibi Cornflower Red), Heidi (Shirt Wildflower Blue) en Gracia (een Zippie uit een oude collectie). 
En hieronder Elke, Patricia, Elles en Yvonne...bij die foto's vermeld ik even welke jurken het zijn als ik dat nog weet ;)). 

Elke in Dress Trixie.

Patricia in Dress Holiday (ze heeft de mouwen korter laten maken ;)). 

Elles heeft hier Dress Soda Dark Blue aan, als ik de naam goed heb ;).

Oh ik weet even niet meer hoe deze jurk heet van de zomercollectie 2016 :).
Dit zijn maar negen foto's en ik heb er nog heel wat te delen, maar ik ga nu lekker van mijn mannetje genieten. Heb een fijne avond lieverds!

Lots of love from Susan