maandag 2 januari 2017

Sweatvest Lotte Brown in the snow


Hey girls vandaag deed ik mijn nieuwe Sweatvest Lotte Brown aan als jurk.
Hilde en ik waren wat stout afgelopen donderdag en zagen dat er nog een aantal lagen in de rekken bij Tante en vroegen of we er eentje mochten, ze zitten dan ook zo heerlijk ;). 
Op de foto's met de Tante Betsy dames maakt hij me wat grauw, en heb ik zelf zoiets van had ik maar mijn Bibi Cornflower Red op die foto aan...dat klopte ook wat beter in het geheel (zwart en rood ;)). Tante heeft zelf Sweatvest Lotte Black aan. 


Máár op de foto die Hilde op kantoor van Tante van me maakte met mijn Dress Fraulein Winterflower Brown eronder zag hij er wel weer leuk uit.

 
Dus vandaag toch maar weer aangedaan om te kijken of ik nu wel of niet sta met donkerbruin. 
Ja toch vind ik hem leuk, natuurlijk weet ik zelf dat ik het allerbeste sta met knalkleuren dat zijn nu eenmaal ook mijn favoriete kleuren. Maar ik hoef niet zo nodig dag in dag uit te knallen ;). 


Ik combineerde Sweatvest Lotte Brown dan wel weer met een rode thermo legging (voorheen panty) en mijn rode ZOO Adventure outdoor laarzen. En buiten met mijn rode Danefae softshell jas ;). 


Vannacht was er sneeuw gevallen en ik wilde graag het bos in...en ook al was er geen sneeuw gevallen dan had ik ze ook aangedaan ;). 
Deze ZOO Adventure outdoor laarzen lopen namelijk heerlijk comfortabel en wat ik ook zo fijn aan deze laarzen vind dat ze niet zo'n profiel onder de zolen hebben waar alles uit het bos onder blijft steken. 
Maar ze hebben wel een fijn profiel onder de rubberen zool die je makkelijk kan afspoelen als nodig, de hele laars kun je zelfs afspoelen ;). 
Ik draag by the way maat 39 in deze laarzen (ik zit tussen maat 38 en 39 in), wat zo fijn is je krijgt twee binnenzolen bijgeleverd. Daardoor kun je met het dikste paar (7mm) de laars een halve maat kleiner maken, maar je kunt dus ook je eigen zolen erin doen. 


Oh ja ik heb by the way onder mijn jurk een rode RJ Bodywear onderjurk aan. Ja girls ik moet toegeven dat ik nog steeds geen review heb geschreven. Ze zijn mooi en zitten fijn, maar ze kruipen ook soms op bij mijn buste. Ik hou van een mooie halslijn en de onderjurk kruipt me dan net iets te hoog op.
Terwijl ik de onderjurk ook aan had onder mijn Bibi Cornflower Red jurk bij Tante op bezoek en die dag bleef hij netjes onder de halslijn van mijn jurk zitten. 
Ik heb de RJ Bodywear jurken in maat XL (ik draag maat L bij Tante Betsy) dat werd me geadviseerd door een medewerkster van RJ Bodywear omdat hij wat korter uitvalt. 
Op deze foto die ik vanmiddag in de tuin maakte kunnen jullie zien hoe hij zit ;). 


Zo girls ik ga er weer vandoor, ik hoop dat jullie wat hebben aan de info die ik hier deel voor het geval je zelf eens zo'n onderjurk of outdoor laarzen wilt kopen ;). Ik kocht deze laarzen en ook de onderjurkjes by the way zelf, maar kreeg er wel een leuke korting op.

Lots of love from Susan