zondag 1 januari 2017

Happy Tante Betsy Year!

Hey girls daar ben ik weer met de allereerste Tante Betsy blog blogpost van 2017.
Wat was 2016 een feestje om steeds meer leuke gezellige vrolijke Tante Betsy girls te ontmoeten. 
Okay velen van jullie heb ik nog niet in het echt ontmoet, maar er staan grote dingen te gebeuren, twee kansen om jullie te gaan ontmoeten...yihaaa! Zodra ik er meer over weet horen jullie van mij!
Ik verheug me er nu al op!


Vorig jaar ontmoette ik wel een heel aantal jurkjeszusjes van de besloten vrolijke jurkjes Facebook groep, zo leuk om mee te maken en ook andere Tante Betsy girls te ontmoeten. Samen gezellig te kletsen over onze liefde voor vrolijke (Tante Betsy) jurkjes. 


Sinds kort zijn er ook twee Tante Betsy Facebook groepen, de ene openbaar en de andere besloten, maar je bent gewoon bij allebei welkom hoor...geen wachtlijsten zoals dat wel op de jurkjesgroep is. Alle Tante Betsy girls en ook Tante Betsy wannabees zijn daar welkom. En ook zo leuk dat ze op hun beurt mijn blog weer weten te vinden, welkom lieve dames! Ik zit zelf niet in het beheer van de groepen, maar ben er wel regelmatig te vinden om gezellig mee te kwebbelen, mijn OOTD (outfit of the day) te delen of mijn blogpost te delen ;). 


Vorig jaar ontmoette ik ook eindelijk Tante Betsy herself, oh wat klinkt dat lang geleden hè...maar het was afgelopen donderdag voor het geval je mijn blogpost erover gemist hebt. 
Sinds februari 2015 heb ik mailcontact met haar en ik heb haar ook al een aantal keren aan de telefoon gehad en gezellig gekwebbeld. 


Maar omdat Tante herself razend druk is met ontwerpen van nieuwe collecties en alles wat erom heen komt kijken, heb ik sinds april 2016 contact met Anita die nu alles regelt op kantoor. 
En ook met haar heb ik een heel fijn en gezellig contact en het was donderdag dan ook een feestje om de dames achter de schermen van Tante Betsy eindelijk in real life te ontmoeten. 
Inmiddels is ook Wendy van de partij, zo leuk om ook die aan het werk gezien te hebben, die was razenddruk met setjes maken voor de modellen. 
Wat me later door het hoofd ging is dat het me was opgevallen dat de sfeer zo goed was, iedereen was met passie haar werk aan het doen en ging respectvol met elkaar om. 
Ja de dames bij Tante Betsy weten het happiness in a dress principe heel goed te vertegenwoordigen! Petje af lieverds!



Mede Tante Betsy blogster Hilde van Hillibilly Beauty schreef ook een gezellig verslag over onze ontmoeting; Op bezoek bij Tante Betsy
Zo leuk om ook haar eindelijk in het echt te ontmoeten en deze bijzondere dag samen met haar mee te mogen maken. Het was een feestje dat voor herhaling vatbaar is :D. 


Ik ben inmiddels al een dik een jaar op dit Tante Betsy blog aan het bloggen, dus er zijn al heel wat outfit foto's voorbij gekomen van mij maar ook van heel wat Tante Betsy girls.
Voorheen blogde ik op mijn 365 dagen creatief blog en maakte daar iedereen stapel gek met mijn groeiende liefde voor Tante Betsy en deelde daar vooral foto's van mezelf. De tijd ontbreekt me nu jammergenoeg om daar ook nog te bloggen.


Maar hier op dit Tante Betsy blog deel ik ook met grote regelmaat foto's van andere Tante Betsy girls, wel met toestemming van de girls hoor. Vaak ook doordat ik leuke Tante Betsy kadobon winacties heb met de voorwaarde dat je dan wel een Tante Betsy foto instuurt. 
Wat genieten we samen van al die leuke foto inzendingen, zo leuk om te zien hoe iedereen haar eigen draai geeft aan zo'n foto inzending.
Maar ook natuurlijk om te zien hoe de Tante Betsy jurkjes...en natuurlijk ook rokjes en vestjes en en...staan bij al die verschillende dames. 


En er komen dit jaar ook weer hele leuke nieuwe acties aan, heel binnenkort komt er weer een Tante Betsy kadobon winactie...ik ga twee Tante Betsy kadobonnen twv €50 verloten! Dat is het bedrag dat de twee Tammy jurken hebben opgebracht die ik verkocht op mijn speciale marktplaats account


Ik ga daar ook heel snel nog twee andere Tante Betsy jurken te koop aan bieden, gesponsord door Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen.
En jullie snappen hem al dan kun je een kadobon winnen te besteden bij SoMuch in de webshop of in de stenen winkel. 


Zo hoop ik ook nog meer leuke acties te kunnen doen samen met de diverse Tante Betsy verkooppunten door het land. Ben jij een Tante Betsy verkooppunt en lees je mee, denk er eens over na of we een leuke samenwerking kunnen doen, een dezer dagen krijg je ook post van me ;). 
Samen de Tante Betsy girls happy maken met een leuke winactie! Misschien heb je ook nog wel oude collectie/sale jurkjes die je wilt sponsoren. Je mag ook meteen een kadobon ter beschikking stellen om bij jou in de stenen winkel of in je webshop te besteden.
Ik vind het veel te belangrijk dat die kleine stenen winkels blijven bestaan, niks leukers als zo'n leuk gezellig winkeltje in te lopen en lekker te passen en te kopen. 



Daarom is het ook altijd heel leuk Tante Betsy girls als jullie een leuk verslagje willen schrijven van je bezoekje aan zo'n leuke stenen winkel. Gisteren deelde ik al het bezoekje van Heidi aan 38Dresses met een gezellige gastblogpost en ook Evy schreef een gezellige gastblog van haar bezoekje aan Pantalone, naar aanleiding van haar gewonnen kadobon tijdens mijn blogverjaardag winacties. 


Zo girls ik schreef dit allemaal vanmorgen heel vroeg, het is een hele lap tekst geworden en ik heb nog zoveel meer te vertellen...maar dat komt goed...er ligt een onbeschreven jaar voor ons ;). 
Laten we er met ons allen een vrolijk fleurig en kleurig jaar van maken in die geweldige Tante Betsy jurkjes en outfits die ons zo fantastisch staan! Happy Tante Betsy Year!


Lots of love from Susan