zaterdag 14 januari 2017

Danefae shopping at Pinka.nl


Hey girls op deze gave Danefae jas heb ik enkele weken geleden mijn oog laten vallen. En nu heb ik hem...yihaaa! Ik kocht hem bij Tante Betsy verkooppunt Pinka.nl
Karin heeft een leuke webshop met retro kleding en accessoires voor dames en kids, en natuurlijk verkoopt ze ook Tante Betsy jurkjes, rokjes, shirts en sweatvesten.


Maar naast Tante Betsy heeft ze natuurlijk nog meer te koop waaronder diverse kleuren Danefae jassen


Een aantal weken geleden zag ik deze Danefae Jane softshell jas al en had ik mijn hart eraan verpand. Maar een prijs van €169,95 is niet iets wat je zo een twee drie neertelt, vooral als je al in augustus zo'n zelfde jas hebt gekocht ;). 


Omdat ik zo happy ben met mijn rode Danefae jas en ik hem dagelijks aan heb, moest deze jas er toch ook echt komen.
Ik kon er niks aan doen maar deze heerlijke knalgroene kleur, Dutch Green, had mijn hart gestolen. 


Het is een jas die je bijna alle seizoenen kan aandoen, dus helemaal niet verkeerd om nog zo'n jas te hebben als je iedere dag een Tante Betsy jurk aan hebt. 
Nu in de winter heb ik zowiezo een vest over mijn Tante Betsy jurken aan, voor mij is dat warm genoeg op de fiets met mijn Danefae jas aan. 



Dankzij de verkoop van diverse van mijn Tante Betsy jurken en een leuke korting die ik kreeg van Karin, kwam hij er! Yihaaa! 
Ik draag by the way maat XL in deze jassen, bij Tante Betsy draag ik L.


Ik kreeg er ook nog een lief ringetje bij, zo leuk als je een klein kadootje krijgt van zo'n leuke webshop.
Ik ben zo happy met deze Dutch Green Danefae jas, hij is zo mooi en past ook perfect bij mijn ZOO Adventure outdoorlaarzen.


Kennen jullie de webshop van Pinka al? En wisten jullie ook dat haar webshop niet alleen de mogelijkheid tot kopen op afstand heeft, maar ook betalen bij afhalen (voor Assen en omgeving), waarbij er uiteraard gepast mag worden!
Bovendien houdt ze 2 maal per jaar een homesale. Op zo'n middag/avond zorgt ze voor taart, koffie/thee en is het vooral erg gezellig.
Volg haar op de Pinka Facebook pagina en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief zo wordt je op de hoogte gehouden van nieuwtjes. 

Lots of love from Susan