zaterdag 17 december 2016

X-mas on my mind Saturday

Hey girls hèhè ik heb eindelijk eens de tijd genomen om mijn administratie van de winactie op orde gemaakt. Ik heb foto's van Es, Heidi, Alexandra, Wendy, Brigitte, Wilma, Petra v S, Jorina, Iris, Patricia, Adriëtte, Petra L, Ingrid, Kim, Margreet H, Karin, Sandra, Joanne, Ilse, Karen, Margreet B, Frederike, Monique en Natasja opgeslagen op mijn ipad en in een map gezet zodat ik ze allemaal bij elkaar heb.


Staat je naam er niet bij en heb ik je foto nog niet gedeeld dan mis ik je inzending nog, een drietal Tante Betsy girls heb ik gemaild, daar ontbrak de aanmelding van. Je hebt nog tot maandag om mee te doen aan de winactie (klik), je foto in te sturen...


Zo maar nu de negen dames die ik in een negenluik heb gezet met allemaal foto's in het kerstthema. Mijn boom is klaar, hij hangt helemaal vol...niet dat jullie veel verschil zullen zien, maar er hangen nog zo'n dertig extra ballen en ornamenten in hihi. 
Vandaag heb ik Dress Fraulein Winterflower Black aan en Hoodie Black Fit. 
Hier gaan we dan...even geen doorklik links naar jurkjes van deze collectie. We gaan zo alweer naar Duitsland dus het is weer een race tegen de klok deze zaterdag ;). 

Frederike stuurde deze leuke kerstwens/collage in, ze heeft hier Dress Ola Flora Blue aan. Dit is wat ze schrijft; ik en mijn kroost!....in een prachtig jurkje dankzij Esther! (tante betsy liefde fb)

Karen draagt op deze foto Dress Mila Cornflower Blue en dit is wat ze schreef in haar mail; in mijn favo stoel naast de kerstboom. Sorry mijn haar zit niet en heb geen make up op want lekker luie zondag.

Ilse stuurde deze mooie kerstwens foto in, ze draagt dress Bibi Flora Blue. Dit is wat ze schrijft in haar mail; Hierbij mijn inzending voor je fraaie winactie!
Met deze foto wil ik je meteen Fijne Feestdagen wensen en ga vooral ook in 2017 door met je blog! 
En Ilse dat gaat helemaal goed komen hoor, ik vind het veel te leuk!

Kim stuurde deze leuke foto in voor de kerstboom in haar Dress Ola Flora Black. Dit is wat ze schreef;
Ik lees regelmatig je blog en volg je ook op instagram. Voor het eerst dacht ik maar eens mee te doen aan je winactie. Dit ook omdat mijn Tante Betsy verzameling langzaam aan het groeien is (ja, het is verslavend) en het wellicht een leuk kerstcadeautje is.
Ga vooral door met je leuke posts.

Adriëtte stuurde deze leuke collage in van een gave zippie uit een oude collectie, wees wel gewaarschuwd van deze jurk kan de elastiek gaan rafelen. Deze jurk is destijds door Tante teruggehaald. Dit is wat ze schreef; Hier is ie dan, mijn collage! moest het even alleen doen dus sta niet helemaal op de foto.  erg blij met mijn nieuwe jurkje!!! die wilde ik perse op de foto! 

Patricia maakte er geen uitgebreide mail van, maar we spreken elkaar al regelmatig op de chat. Hier staat ze in haar Dress Mila Cornflower Red bij hun kerstboom. Past prachtig bij elkaar!

Brigitte staat er ook weer gekleurd op bij haar kerstboompje hihi. Dit is wat ze schreef; Hierbij mijn inzending .
Ik dacht " ik gooi maar weer eens wat kleur in de dagen "
Roze is wat de klok slaat dit keer.
Een Tante Til ( je weet wel de volle achternicht van Tante Betsy 😊) iets met : een kloddertje roze hier
Waarvan akte 


Alexandra stuurde deze leuke collage in met Dress Retro go Dot Grey. Dit is wat ze schreef in haar mail; Ik ben zo blij met deze jurk. Ik had nog geen polkadot jurk en toen jij deze liet zien op je blog, werd ik helemaal enthousiast. Deze kleuren staan me goed en grijs had ik ook nog niet als jurkje, dus deze jurk voegt echt wat toe aan mijn collectie jurkjes! Ik heb er ook nog een vest bij gevonden van Esprit in precies dezelfde blauwe kleur. Dit heeft zo moeten zijn J. Dus.. dankjewel voor de tip.

Last but not least Wendy in een jurkje van de vorige wintercollectie leuk gecombineerd met een roze vest bij een prachtige kerstboom. 
Altijd leuk hè om mee te kijken naar de kerstboom foto's? En natuurlijk ook een paar collages in kerstsfeer met kerstgroet, leuk! Heb nog een fijn weekend girls!

Lots of love from Susan