donderdag 1 december 2016

Who is the lucky Tante Betsy girl Thursday

Hey girls vandaag zullen veel Tante Betsy girls halsreikend naar mijn blogpost uitkijken want ik ga vandaag de winnaar/winnares bekend maken van de Tante Betsy Facebook Giveaway...spannend!
Wie zal ik blij gaan maken met de Tante Betsy kadobon van €45?!
Is het een van de Tante Betsy girls in deze collage?


Voordat ik dat ga vertellen (dat weet ik nu zelf ook nog niet, de notaris is nog niet thuis) ga ik eerst nog Tante Betsy foto reacties plaatsen. Een aantal girls hebben uiteindelijk niet kunnen meedoen omdat ze nu ziek zijn of niet op tijd een foto reactie achtergelaten hebben. Heel veel beterschap girls of met je kids :). 
Er waren ook een aantal Tante Betsy girls die exact dezelfde foto achterlieten die ze al eens eerder hebben achtergelaten, ook dan ben ik streng. Ik heb nu eenmaal een foto nodig en om weer eentje te delen die men al eens eerder instuurde vind ik ook niet eerlijk naar de andere Tante Betsy girls. 

Anneke staat helemaal te stralen in haar net binnen gekomen Dress Pam Blue, mooii!

Jolanda was een van de dames die exact dezelfde foto reactie achterliet, maar wist toch na een berichtje van mij een foto te maken van haar nieuwste jurk, Ola Flora Red (dezelfde jurk die ik gisteren ook aan had). 

Esther is ook helemaal happy met haar Tammy Winterflower Blue die ze gecombineerd heeft met een rood vestje. De combi zag ze bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone en ze was meteen verliefd. 

Karin vind dat haar wintercollectie nog wel uitgebreid kan worden en deelt haar Tante Betsy wishlist. Ze staat zelf op de foto met Dress Retro Go Dot Black

Sylvia is hooked aan Tante Betsy en is happy met haar Button Shirt Flora Black. Leuk om die ook eens op de foto te zien!

Iris is superblij met haar Dress Ola Bouquet Blue en zou graag van de te winnen kadobon de bruine variant willen kopen. 

Die trouwens nu ook bij Tante Betsy op Facebook te winnen is...je maakt kans op een bruin jurkje!

Esther maakte een mooie collage met foto's met haar draagdoeken, dragers. 
Esther is mega trots ze is bezig met haar eigen onderneming 'dragen aan de kust'. Op de foto zie je haar in Dress Tammy Bouquet Blue en Dress Tammy Winterflower Brown

Anita maakte een collage van haar polkadotsjurkje van een oude collectie. 

Eva doet gezellig mee in haar zippie hearts blue. Eva deelde deze al van de week op de Tante Betsy Liefde Facebook groep. Heerlijk hoe de groep groeit!

Esther en haar dochtertje maakten een thumbs up selfie, leuk zo samen in een Tante Betsy (vroeger maakte Tante ook jurkjes voor kleine meisjes). 

Tineke vertelt dat de tijd van de zomerjurk weer voorbij is en haar rokje hangt alweer aan de waslijn. Er kan wel een winterjurkje bij schrijft ze. 

Ze deelde later ook een foto waarop ze het rokje aan heeft. Leuk Tineke dat je die ook nog even deelt en leuk gecombineerd. Zou zomaar een Apollo panty (Jolly Green) kunnen zijn ;). 

Esther is helemaal happy met haar oeranje jurk die ze scoorde bij de Oude Bieb, hier samen op de foto met de nieuwste Flow magazine. Het tijdschrift waardoor ik ben begonnen met bloggen :). 

Jorina staat hier met zippie hearts red op de foto, maar heeft er zo te zien een vestje over en een jeansjasje met een eigen gemaakte sjaal/omslagdoek. Heerlijk om te zien hoe je dus het hele jaar door van je Tante Betsy jurk kan genieten. 


Zo girls hoe staat het met jullie geduld? Hebben jullie meteen doorgescrold om te kijken wie the lucky one is en of jij dat bent? Leuk ook dat er twee mannen mee deden, lief van jullie Michel en Marco. 
De notaris heeft een nummertje getrokken (nadat de secretaresse al het voorwerk gedaan had ;)) en het nummertje is van Thea. 
Thea misschien had je stiekem al gezien dat jouw foto ook in de collage staat van al die andere Tante Betsy girls die hun foto reactie nog niet gedeeld waren ;). Van harte gefeliciteerd Thea!
Je gaat er vast weer een mooi jurkje voor uit zoeken. 
En girls heb je nu niet gewonnen, doe vooral de volgende keer weer mee! 
En geef niet op, er staat een blogwinactie aan te komen een dezer dagen, dus oefen maar alvast eens met hier reageren ;). 
Ik vond het weer super dat jullie zo enthousiast hebben mee gedaan :). 


Lots of love from Susan