dinsdag 27 december 2016

Tante Betsy Winter Sale Tuesday



Hey girls vandaag heb ik weer eens genoten van mijn zwarte doorknoopjurk van dit winterseizoen, Button Down Dress Black, ik vind het een pracht jurk. Van de zomer was dit model een nieuw model en ik was er meteen verliefd op, ik heb hem dan ook in drie van de vier kleuren. 
Hij is nu nog te koop in het blauw in maat XS en S zie ik en hij valt heel mooi op maat.


Nu zag ik vandaag dat Tante Betsy een nieuwe afbeelding van de sale had toegevoegd en ik dacht net laat ik eens kijken voor jullie welke jurken Tante nog heeft.


En kan ik aan de hand van foto's laten zien hoe een jurk bij een volslanker model uit ziet. 
De XS, S en M dames kunnen een vrij goed beeld krijgen van de foto's van de Tante Betsy modellen. 


Maar de vollere dames onder ons vragen zich regelmatig af of een jurk wel bij hun lijf zou passen. 
Ik wil meteen even voorop stellen dat ik zelf van mening ben dat alle modellen van Tante Betsy mooi staan in alle maten. Stuk voor stuk staan ze ons mooi!


Dress Mila Cornflower Blue staat nog in diverse maten in Tante's webshop.
Ik zie dat hij in de andere kleuren uit voorraad is (en hij komt natuurlijk ook niet meer in voorraad, op=op bij Tante Betsy of er moeten nog veel dames zijn die retourtjes sturen maar daar ga ik niet zomaar van uit). Deze blauwe kleur vind ik zelf prachtig, korenblauw :). Ik vond hem mij wat ruim zitten bij de buik in mijn eigen maat L. 


Dress Twiggy Gradica Green staat nog in enkele maten in de webshop. 
Ik heb er een foto van bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone, ik draag er een L maar weet wel nog dat hij bij de andere Tante Betsy girl mooier uit zag in een maatje kleiner. 
De zwarte versie is uitverkocht en in het grijs is hij er nog in XS. 
 

Als ik het goed zie zijn alle polkadot jurkjes uitverkocht, ja polkadots zijn en blijven leuk en populair. Ik ben benieuwd of die nog vaker gaan terug komen, wie weet volgende winter...donderdag ga ik dat zien :D. 
Oh wat verheug ik me erop! Jullie snappen dat ik niks kan laten zien van foto's, maar ik mag vast wel vertellen of er bepaalde modellen terug komen en dat er bijvoorbeeld weer polkadots gaan komen.


Dress Vera LS Blue is er alleen nog in XL, in de andere kleuren is hij helemaal uitverkocht. 
Deze jurk paste ik zelf bij Tante Betsy verkooppunt Art Utrecht, een heel mooi model en valt mooi op maat. 


Sweatvest Lotte Brown is er nog in veel maten zie ik net. Wow dat had ik niet verwacht, dit is echt een mooierd!
Leuk om als jurk te dragen, maar natuurlijk ook heel mooi op bijvoorbeeld de bruine Tante Betsy jurkjes of setjes.
Straks in het voorjaar of van de zomer ook leuk als jas te dragen. Ik woon in mijn Tante Betsy vesten...ze zijn mooi lang alsook de mouwen.


Sweatvest Lotte Green (hierboven zie je een foto van Hilde van Hillybilly Beauty) is er nog in XS en S, Sweatvest Lotte Black zie ik ook nog in XS 
Ik heb by the way mijn Sweatvest Lotte gewoon in L en naar mijn idee valt hij ook heel mooi op maat. 


Dress Pippa Black is er nog in bijna alle maten, behalve L en XL. Wow ook daar sta ik van te kijken want het is een prachtige jurk.  Ik heb hem aangehad bij Pantalone en hij stond echt prachtig, ook als je volslank bent dames. Ik zal eens kijken of ik nog meer foto's vind, de jurk valt trouwens op maat.  


Mmm ik zie de jurk niet meer in de andere kleuren in Tante haar webshop...wellicht al uitverkocht. Hij was er ook in blauw met rood en blauw, blauw...



Dress Ola Bouquet Green, Blue en Black zag ik alleen nog in kleine maatjes. Behalve Dress Ola Bouquet Brown die is er ook nog in L. 


Dress Ola Flora Black, Blue en Green ook alweer alleen nog in kleine maatjes.
Ik heb in de Ola jurken trouwens gewoon mijn eigen maat, maat L. Maar wellicht heb je een maatje kleiner nodig en pas je als eMmetje gewoon in een eSje (vooral als de M je normaal wat ruimer viel). 


Dress Bibi Flora Green zie ik nog in diverse maten. 
Dress Bibi Flora Blue zie ik alleen nog in kleine maatjes, de zwarte versie alleen nog in S. 
Ik ben gek op het Bibi model, ik vind het een prachtige model. Ik heb de jurk zelf gewoon in L, maar het kan zijn dat er dames zijn die voor een maatje kleiner zijn gegaan als hun maat voorheen al iets ruimer zat. 

 
Dress Bibi Cornflower Blue is er nog in maat L, ik vind het een prachtig jurk.
 
 
Dress Bibi Cornflower Green ook al zo'n pracht jurk in een prachtige groene petrol kleur is er nog in diverse maten.


Dress Tammy Winterflower Brown zie ik nog in bijna alle maten. 
Dress Tammy Winterflower Green zie ik ook nog in een aantal maten, evenals de blauwe versie

De zwarte versie is er wel alleen nog in XS. 
Deze Tammy jurkjes raad ik zelf in een maat kleiner aan, hij viel mij wat groter dus met een maat kleiner zit hij vast goed...vooral als je eigen maat normaal al wat groter viel. 


Dress Tammy Bouquet Green, Brown en Blue zie ik ook nog in diverse maten, bestel die ook een maat kleiner. 
Dress Tammy Bouquet Black zie ik zelfs in alle maten staan, dat verbaasd me het is een prachtige jurk met een prachtige print. 
Ik heb by the way de Tammy Bouquet in mijn eigen maat, de M vond ik wat te strak. Maar toch denk ik dat je hem beter in een maat kleiner kunt bestellen. 


Zo girls nu haal ik het niet om deze blogpost voor 20uur online te hebben, maar wellicht kun je hier wel wat mee als je nog een jurkje van de sale wilt kopen. Ik ben er vanaf 18 uur mee bezig geweest, iedere jurkjes link heb ik geopend, daarna moeten alle links nog geplaatst worden in de tekst en dan nog foto's erbij voegen...maar wie weet help ik jullie girls hiermee...dus ik heb het met liefde gedaan ;). Vergeet niet ook de Tante Betsy verkooppunten, daar zullen vast ook nog genoeg Tante Betsy jurkjes te koop zijn in de sale, ik heb een hele lijst op mijn blog staan.

Lots of love from Susan

Oh ja dit zijn mijn maten en ik draag een L bij Tante Betsy ;
Borstwijdte 112cm
Taile 100cm
Heupwijdte 113cm