donderdag 22 december 2016

Tante Betsy girls and OOTD Thursday


Hey girls vandaag eens de tijd maken om de laatste ingezonden Tante Betsy foto's te delen van de inmiddels verlopen winactie. 
Vanmorgen vroeg maakte ik nog een OOTD (outfit of the day) foto om te delen op de Tante Betsy Facebook groepen, maar dat is er niet van gekomen dus deel ik hem lekker hier en kunnen jullie allemaal mee kijken. 


Vandaag ging ik lekker in het groen, zo blij met mijn Dress Fraulein Winterflower Green.
Deze draag ik in M (alle andere jurken in L) en kocht ik bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone.
HIER lees je erover, de wintercollectie was toen net binnen en het was een feestje om bijna alle modelletjes te passen en ik kocht er twee, mijn eerste jurkjes van dit winterseizoen.
Vandaag lekker gecombineerd met mijn groene Tante Betsy hoodie. 
Ik draag Apollo panty Jolly Green (nu legging, ik knip altijd de teennaad eraf ;)) en mijn groene Tante Betsy laarzen (ik deed er beenwarmers bij aan want het regende en ik wilde geen regen in mijn laarzen krijgen onder het fietsen whahaha). 

Zo nu zijn de girls aan de beurt:

Tamara haar allereerste OOTD, ze is ook gezellig lid van de besloten Tante Betsy groep (waar je gewoon lid van kunt worden ;)) en stuurde deze leuke foto in. Ze vindt het allemaal nog eng, maar heeft het toch aangedurft om deze foto in te sturen ;). 


Als jullie meelezen en misschien geen foto durven in te sturen omdat je niet met je gezicht op het wereldwijdeweb wilt, dan kun je natuurlijk ook een downunder foto maken. Of een creatieve foto zoals Mirjam gedaan heeft. 
Ik hou er wel van! Heerlijk in kerstsfeer met die lampjes op haar Betsy Red. 


Hennie stuurde drie foto's in en ik laat er twee zien. Als allereerste de downunder foto (dan snap je meteen wat ik daarmee bedoel ;)). Leuk die gele sneakers! Ik draag ook graag sneakers in de zomer onder mijn Tante Betsy jurkjes. 


Hennie schrijft dat het haar favoriete Tante Betsy jurk is en hier showt ze hem wel heel enthousiast hihi, dat was bij de uitreiking van haar Masterdiploma. Heerlijk zo'n blije foto in haar dress Zippie Hearts Green!


Last but not least Dinah haar foto in kerstsfeer, in haar Tante Betsy bomen rokje (Skirt Forest Mint). En heerlijk die Wessel die ziet er toch to cute uit <3. 
Lieverds een fijne avond, ik ga lekker afschakelen!

Lots of love from Susan

Ps sorry ik moest streng zijn, Nicolette stuurde om 0.00uur de foto per mail in en liet om 00.11uur een reactie achter dat ze mee deed. De winactie liep tót 19 december en liep twee weken dus dat lijkt me lang genoeg tijd om mee te doen.
Dus volgende keer echt eerder reageren Nicolette.